torsdag 18 augusti 2016

Skolstarten

Idag var det då upprop för våra elever på min arbetsplats. Så roligt det var att träffa alla i ens klass igen! Så underbara elever man har! Flera av dem sa att de hade längtat till skolan och det känns ju positivt!

Så här är det inte för mig, tack och lov!
Min insats i bloggvärlden har försämrats drastiskt efter att man har börjat jobba. Man är inte lika aktiv med sina blogginlägg eller besökandet på andra bloggar. Detta beror på att man kanske inte hinner eller för att man prioriterar andra saker istället för bloggandet. Jag ber om ursäkt för det, men under helgerna kan man vara med bloggflitig.

5 kommentarer:

 1. Ungen startar på måndag.. och han längtar inte.. men det kan jag förstå. läskigt med ny skola, nya klasskamrater, nya (många) lärare, inget hemklassrum, skåp, olika rum för olika lektioner.... Högstadiet. Spännande... och läskigt. Och han är inte så pepp på det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förstår om det känns jobbigt när så mycket är nytt!

   Radera
 2. Jag märker själv hur jobbet tar tid från bloggen, men sådant är livet! :)

  Hoppas att du får en härligt termin! :)

  SvaraRadera
 3. Mina elever kommer på måndag och jag ser verkligen veeeerkligen fram emot det :D :D :D

  SvaraRadera