fredag 30 september 2016

En riktig skata på besök

Altandörren stod öppen och jag satt i vardagsrummet. plötsligt hörde jag något ljud från köket. Jag förstod inte vad det var och var såklart tvungen att kolla upp det. När jag kommer in i köket ser jag att en skata flyger runt. Skatan försöker gång på gång att att ta sig ut, men tror att fönstren är utvägen. 
En skata på besök
Rätt som det är, så flyger skatan in i vardagsrummet och sätter sig på soffans armstöd. Ånej, vad äckligt! Där sitter den still en stund och jag funderar på hur jag ska få ut den. Jag får ingen bra idé alls. Hundarna blir nyfikna, men de är inte till någon stor hjälp. Skatan flyger ut till köket igen och flyger några varv. Den sätter sig på att grytlock. Snuskigt! Jag pustade ut, när den tills sist hittade vägen ut. Om det ändå hade varit en liten gråsparv. Det hade heller inte varit bra, men det hade känts mindre snuskigt.

12 kommentarer:

 1. Åh vad läskigt.
  Du kunde ju provat att öppna något fönster i köket?
  Den måste ha känts väldigt stor inomhus? :3

  Mulan borde du se ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men köksaltansdörren var ju öppen. Ja, den kändes stor inomhus. Äckligt!

   Radera
 2. Rackarns snygg inredningsdetalj, haha. De är väldigt vackra ändå.

  SvaraRadera
 3. Vilka bra bilder du fick till. Vi har fått in i uterummet, en sket, det var så äckligt! Tur den flög ut igen!

  Ja det hade varit kul och träffas. Så det är synd det inte är i närheten av dig jag skall

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det både äckligt och läskigt med fåglar inomhus? De är mycket finare ute!

   Radera
 4. Oj, var den inte ens rädd för hundarna???

  SvaraRadera
 5. Åh, jag äääälskar skator, så vackra och kloka djur! Vill gärna ha en >.< Haha.

  Angående klockorna så har jag en "riktig" klocka som jag betalat förhållandevis dyrt för, och något tiotal av de billiga varianterna :D

  SvaraRadera
 6. haha.. lite kul främmande.... bra att du fick den på bild. Och skönt att den flög ut tillslut.

  SvaraRadera
 7. haha sådant är kul ju, hade en gång öppet garageporten och när jag kom ut ett halvtimme senare stog ett rådjur där inne xD

  SvaraRadera