torsdag 1 september 2016

Kaffevanor

First, I need coffee!!!!!


Det är lustigt vilka rutiner man har hemma vs borta. Hemma dricker jag i stort sett aldrig kaffe, men på jobbet kan det bli 2-3 koppar per dag. Jag äter frukosten hemma, men på jobbet tar jag morgonkaffet innan första lektionen startar. Kaffe med mjölk ska det vara. Å inget socker. På lunchrasten tar jag i regel andra koppen under dagen, men morgonkaffet smakar bäst.

Dricker du kaffe eller te? Hur många koppar per dag?

7 kommentarer:

 1. Jag dricker i stor mugg.. så jag antar att en mugg mostvarar två koppar.. typ... och då dricker jag... 6-8 koppar per dag - på jobbet. När jag är ledig blir det nog ca 6.

  SvaraRadera
 2. Jag dricker 1-2 koppar kaffe om dagen och tekoppar blir det alltifrån 0-5 koppar :)

  SvaraRadera
 3. Hemma dricker jag bara te, och inget kaffe alls. På jobbet blir det några koppar kaffe ;) Oftast svart, ibland lite mjölk. Socker verkar vara ovanligt nuförtiden?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är kanske inte så många som använder socker längre.

   Radera
 4. Kaffe ska det vara och det blir minst fem stora varje dag.Dricker ännu mer om jag är ledig för kaffet hemma smakar godare än jobbets.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan hålla med dig om att kaffet hemma smakar bättre än jobbets.

   Radera
 5. Jag vill alltid ha kaffe efter varje måltid, däremot så jobbar jag natt och i början så var jag helt galen haha då kunde det bli ena koppen efter den andra och på ett tio timmar långt pass så hade jag lätt fått i mig ca 6-8 koppar.
  Numera blir det minst 2 per dag och 1 kopp te.

  SvaraRadera