onsdag 5 oktober 2016

Ny halsduk

Som jag har sökt efter fina och billiga halsdukar på nätet. Jag har sökt som en tok. Antingen har halsdukarna varit för tråkiga eller så har de varit för dyra. De halsdukar jag tyckte var snyggast, kostade kanske 600 - 1000:-/st. Alldeles för dyra, tycker jag.

Halsduk från KappAhl
Inte hade jag tänkt i min vildaste fantasi, att jag skulle hitta en halsduk på KappAhl. Den går i grått och är mönstrad. Dessutom är den inte så dyr, men då är den också gjord av 100 % akryl. Halsduken kändes ändå gosig. 

Välkommen höst!

18 kommentarer:

 1. Fin! Ofta hittar man saker man letat efter av en slump.
  Kanelbullen nedan ser så god ut! Här i Wales existerar de ju inte, så det blir att baka själv här.
  Finns Kaffedoppet kvar?
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Fin... och billigt är bra. Då kan man ha många olika

  SvaraRadera
 3. Supersnygg!! Har insett att det är till att börja rota fram halsdukarna, en ny vore trevligt..!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken fin halsduk! Grått och vitt ser så krispigt ut ihop.

  SvaraRadera
 5. När har ni höstlov där du bor?

  Vicki

  SvaraRadera
 6. Kul att du är med i tävlingen. Lycka till!

  SvaraRadera