fredag 7 oktober 2016

Ny ryggsäck

Alla minns väl den klassiska Salomon-väskan på 80-talet?! På mellanstadiet fick jag en sådan och jag älskade den! Den var rymlig och praktisk. Tyvärr har jag den inte den kvar.
Min nya ryggsäck
Men så fick jag på nätet syn på att den älskade ryggsäcken finns i uppdaterade färger och ny logga. Åh, så nostalgisk jag blev! På Campadre finns den nu på kampanjpris. Det finns fem färger att välja mellan. Tyvärr fanns den inte i blå och orange, som jag helst hade velat ha. KOLLA HÄR! Egentligen behövde jag ingen ny ryggsäck, men jag kunde inte låta bli helt enkelt. Hur kan man?

6 kommentarer:

 1. Minns att många hade såna där, kul att se att dem finns igen :D.

  SvaraRadera
 2. Ja, den väskan minns man allt - men jag hade dock inte en sån själv! :)

  SvaraRadera
 3. Jag hade också en Salomon ryggsäck!!! Blå och orange och jag ÄLSKADE den! Har den inte heller kvar, men minns den så väl :D Roligt att du hittade en nyare variant av den - även om den vi hade i ungdomen var snäppet finare :D Hoppas du får en fin helg! Kram <3

  SvaraRadera
 4. Åh att dom finns fortfarande :-D Kramis

  SvaraRadera
 5. Jag minns att många hade en sådan, dock inte jag...

  SvaraRadera