söndag 16 oktober 2016

Om frisörbesök

Om tre veckor är det dags för mig att gå till frisören. När jag är hos frisören, brukar jag boka tid för nästa gång direkt. Jag brukar tycka att det är lika bra. Var 7:nde eller 8:nde vecka brukar jag klippa mig. 

Småpratar lite grand
Jag brukar oftast småprata lite grand med min frisör. Först handlar ju pratet mest om hur man vill ha håret. När jag gör slingor och när färgen ska sitta i en stund, brukar frisören göra andra saker. Jag passar på att läsa skvallertidningar eller surfa på min mobil.  Jag blir inte alls besvärad av ifall det det skulle bli helt tyst. 

Känns detta igen?
Jag vill alltid ha bra produkter till mitt hår. Stylingprodukter och schampo köper jag alltid hos frisören. Ifall frisören skulle försöka få mig till att köpa riktigt dyra produkter, skulle jag bli riktigt irriterad. När jag skulle gifta mig år 2009, fick lockade frisören mig till att köpa en dyr hårinpackning från GHD. Jag använde den aldrig. 

Bilderna kommer från Damernas Värld.

Hur ofta brukar du klippa dig? 

Rösta på Junitjej på Besökstoppen

15 kommentarer:

 1. Jag klipper mig var tredje månad. Jag har tack och lov bra kvalitet på mitt hår men tar också hand om det med bra produkter. Jag älskar att bli ompysslad, sitta och dricka kaffe och läsa skvaller :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt att bli ompysslad?

   Radera
 2. Hahah bild nummer två är såå jag!

  SvaraRadera
 3. Men Hej. ...det var länge sen ju ;) älskar att bli bortskämd hos frisören. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Jag har ju en rakhyvel, så jag behöver inte gå till någon frisör - men tror nästan ändå att rakbladen blir dyrare i längden! :P

  SvaraRadera
 5. Älskar att gå till frisören och bli ompysslad, längtar dit vart 8:e vecka då jag färgar och sätter om mina hair talks. För mig som tappar mycket hår är det viktigt med bra produkter så japp jag lägger en hel del hos frisören. Kramisar Tina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt att gå till frisören?!

   Radera
 6. Nu har jag lite längre hår som inte behöver klippas så ofta men annars när jag har kortare page så går jag var sjätte vecka. Mitt hår växer fort och är så tjockt så det behövs. Ha en skön höstdag. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, när man har kortare hår måste man klippa oftare.

   Radera