tisdag 1 november 2016

Mina pälsklingar!

Idag, när solen sken vackert, tog jag ut hundarna för att jag ville ta en bild på de båda. Jag ville ha de sittande och jag ville att de båda skulle titta mot mig. Men hur hur enkelt var det? Att få en i taget att titta mot mig var inte alls svårt - men båda! Helt hopplöst.

Resultatet
Så här blev de flesta bilderna.  Att få de bredvid varandra var inte så enkelt. Satte sig exempelvis Balder bredvid Yambo, så flyttade Yambo på sig.

Bästa resultatet
Tills sist lyckades jag få den här bilden iallafall. Jag hade helst önskat att båda satt och att de båda tittade åt mitt håll. Men jag får nog vara ganska så nöjd ändå.

13 kommentarer:

 1. Hej! Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganos m.m.. Du får gärna kika in vetja! Min bloggadress:

  SvaraRadera
 2. Dina pälsklingar är såååå vackra ❤️ ....
  /Nospuss!

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt att få flera djur på samma bild och att de tittar åt samma håll. Det underlättar om man är två människor då, en med kamera som tar bilden och en som har koll på hundarna. Jag har flera gånger fotat tre eller fyra hundar på samma bild, det är svårt men en kul utmaning :)

  SvaraRadera
 4. haha ja det är inte alls lätt att ta fina kort när dom inte vill samarbeta med en hehe

  månadens blogg vinnare uppe :)

  SvaraRadera
 5. Har en veckans blogg tävling, var gärna med och delta. :)
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så fina de är och till slut så fick du dem ju att titta åt samma håll :D Kram

  SvaraRadera
 7. Så underbara pälsbollar :)

  SvaraRadera