söndag 6 november 2016

Söndagens program

Imorse vaknade man då till att det hade kommit lite snö ute. Det kändes också att det hade hunnit bli kallare ute. Idag var det första gången den här säsongen, som jag blev tvungen till att använda mössa.


Det var länge sedan jag tränade och nu börjar det bli bråttom. Jag deltar i Ica-klassikern och innan den 4 december ska jag ha deltagit i Lidingöloppet.  30 km jogg eller gång innebär det. Jag stack till gymmet idag och powerwalkade 5 km på löpbandet (det är tillåtet!).  Det är dags för mig att börja planera in träningen.

7 km registrerade än så länge

Blomsterlandet
Efter träningen, stack jag till blomsterlandet i Partille. Höstlovet är slut och det är dags att börja jobba igen. Då vill jag ha med mig nya gröna växter till klassrummet. Det blir lite finare då. Att det kan vara så svårt att välja växter, när det finns så mycket att välja emellan. Tills sist valde jag två prickblad.

Ha en trevlig dag imorgon!

6 kommentarer:

 1. Vi vaknade också till snö här om dagen och det är verkligen kallt ute nu! ;)

  sv: Tack så mycket, sugen på att testa någon produkt?! Du kan kika på hela sortimentet på www.myaloevera.se/stylemood :)

  SvaraRadera
 2. Så fint både höst och vinter i samma bild =D

  SvaraRadera
 3. Ja men fy så fort det blev vinter liksom 😳

  SvaraRadera
 4. Vad går ica-träningen ut på, förutom att träna förstås. Menar mest om man får nån cred för att delta?

  SvaraRadera
 5. jag skulle också behöva planera in lite träning, extra mycket :D :D

  SvaraRadera
 6. wooow vilken fin blogg du har :D allt bra med dig? :)

  SvaraRadera