tisdag 22 november 2016

Tänder på rena tänder


Dags för tandläkarbesök
Underbart! Idag var det dags att besöka tandläkaren. Tänderna skulle undersökas och få sig en uppfräschning. Jag hade inga hål, men jag hade en del tandsten som fick skrapas bort-Jag hade skött mitt tandborstning fint, men behövde bli bättre på att rengöra mellan tänderna. 

Fräschare mun
Jag blev rekommenderad att använda små borstar, som ska in mellan tänderna. Jag har använt tandtråd tidigare, men borstarna ska tydligen vara bättre för mig. Nu ska jag använda dessa dagligen. Vid nästa tillfälle hoppas jag att det kommer att synas att jag har varit flitig med borstarna. 

Hur sköter du om dina tänder?

5 kommentarer:

 1. Är väldigt noga och petig med tänderna :) Viktigt att känna sig fräsch. Men tandläkaren är ingen hit :( Kram och ha en fin dag :)

  SvaraRadera
 2. Det måste känts skönt ändå :)

  SvaraRadera
 3. usch jag gillar inte att gå till tandläkaren!

  sv: Jag är i stallet måndag till söndag och ca 4h om dagen! :D

  SvaraRadera
 4. Usch jag har sjuk tandläkarskräck och har alltid haft!!!

  SvaraRadera
 5. tandborste, tandtråd, mellanrumsborstar och sån där tandtråd på bygel. Allt. Jag har halva middagen kvar mellan tänderna innan läggdags annars.

  SvaraRadera