onsdag 16 november 2016

Till Yambo

Fina Yambo!
Älskade vännen, det är svårt att förstå att du inte är med oss längre. Jag vet att du har det bra nu, när du slipper att ha ont, men jag saknar dig! Snälla och fina Yambo, så underbar du var. Jag hoppas verkligen att du är nöjd med det liv du fick med oss.

Jag glömmer dig aldrig!
Jag är så glad över att vi åkte hela vägen till Våxtorp utanför Halmstad, för att hämta hem dig i augusti 2005. Redan då märkte vi att du skulle bli en fantastisk vän. Varje dag påminns jag av dig. Det kan vara ett tuggben eller ett korvpaket som får mig att tänka på dig, älskade Yambo. 

Jag kommer alltid att minnas dig, pälsklingen!

9 kommentarer:

 1. Usch, jag beklagar! Aldrig kul när våra fyrbenta vänner försvinner

  SvaraRadera
 2. Ohhh sådan saknad, förstår

  SvaraRadera
 3. Åh så söt, hunden är verkligen människans bästa vän. Beklagar sorgen!

  SvaraRadera
 4. Varje hund är unik. Kan fortfarande få tårar i ögonen när jag drabbas av längtan efter min första labbe Tilda som somnade in för 4½ år sen.

  SvaraRadera
 5. Naw ❤️,,,
  Tårar kommer här även om jag inte träffat vackraste Yambo.

  /Kramar om

  SvaraRadera
 6. Vad sorgligt ❤️

  Svar: Egentligen finns det väl ingen mening med om man inte vill liksom! Kompisar kan man alltid vara men man behöver inte ha kontakt jämt!

  SvaraRadera
 7. Men fy så hemskt :( Jag beklagar verkligen.

  SvaraRadera
 8. Så fint skrivet! Beklagar verkligen... :(

  SvaraRadera