fredag 2 december 2016

15 snabba

Jag hittade dessa frågor hos Matilda Berlin och tänkte svara på samma. 1. Är du rädd för blod? Rädd är jag inte, men jag mår fruktansvärt illa utav det.
 2. Vilken färg är dominerande i din garderob? Jag har nog ingen färg som dominerar direkt, men mina favoritfärger är svart, vitt, rött, blått och rosa.
 3. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag är nog inget av det, men ska jag välja får det nog bli morgonmänniska.
 4. Vilket stjärntecken är du född i? Kräftans.
 5. Om du skulle få en miljon kronor för att hugga av den hand du inte skriver med, hade du gjort det då? Aldrig!


 6. Vilket är ditt favoritgodis? Helt klart choklad!
 7. Har du någon gång ringt polisen? Ja, det har jag gjort. Jag fick göra en polisanmälan, när min bil blev påkörd, när den var stående på en parkering. Personen hade inte lämnat sitt nummer, så jag kunde ringa.
 8. Har du svimmat någon gång? Nej, men jag har varit nära en gång.
 9. Har du, eller har haft, något smeknamn? Nej, det har jag faktiskt aldrig haft.

Lille Balder
 10. Vad skulle du göra om du fick full lön i ett år utan att behöva jobba? Jag skulle satsa 100% på träning med med min hund Balder. Jag hade också satsat på min egen träning och på att äta sunt.
 11. Är du bra på att laga mat? Ibland, haha! jag lagar sällan mat här hemma, men var flitig matlagare förr. Om jag lagar mat, vill jag helst följa recept.
 12. Kan du rulla tungan? Jajamensan
 13. Vill du ha barn? Den tanken är förbi.

 14. Brukar du svära? Ja, men aldrig på jobbet. Jag kan svära när jag slår mig eller blir irriterad.
 15. Vad gör du när du är ensam och andra inte ser? Jag rapar och släpper mig. Det gör väl alla? Jag brukar också sjunga (FALSKT ska tilläggas) och framför allt pratar jag gärna med mig själv. Man får sådana bra svar då.

KOM IHÅG - Imorgon öppnas en ny lucka i min julkalender!

10 kommentarer:

 1. Vilket fantastiskt fin hund!!! <3

  SvaraRadera
 2. Hehe ja rapar och släpper sig, det stämmer ju, skratt. Samt näe inte skulle man vilja hugga av sig handen, vilken fråga =D

  SvaraRadera
 3. Åh, det låter så härligt att träna med hunden. Jag saknar familjens huund såååå mycket nu! Jag tror inte att jag vill ha några barn, jag har i alla fall aldrig upp till denna dag velat ha några. Jag pratar även riktigt mycket med mig själv, långa långa haranger, när jag är ensam :P

  SvaraRadera
 4. Åh, missade luckan som Julia vann - den hade jag också velat vinna hihihi... Får se till att gå in här nu varje dag så jag inte missar nånting :) Kul med listan - jag är också tokig i choklad, men det bästa tycker jag är blandningen. Lösgodis <3 Aaah, finns nånting bättre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inte någon lucka för varje dag i december, men dock för de flesta. Imorgon blir det en ny lucka, som kanske är intressant för dig.

   Radera
 5. Ja, Balder är hur söt som helst!

  SvaraRadera