lördag 17 december 2016

Ett bord för sex


Nordstan
Idag blev det en tur till stan. Jag behövde köpa mig en ny topp, som jag tänkte ha på avslutningsdagen. Och jag fann en! Dock hade jag hoppats hitta en i rött, men det blev inte så.

Mycket folk
Det var ganska mycket folk på stan och det var kanske inte så konstigt med tanke på att det endast är en vecka kvar till jul Jag var dock glad idag över att jag slapp leta efter julklappar.

Magazzino
Vi mötte upp våra goda vänner. Vi hade tänkt att bara ta en fika ihop, men det var svårt att hitta något café med lediga platser. Tills sist hamnade på på Magazzino, så det fick bli middag istället.

Godaste pizzan i stada.
Där fick vi ett runt bord för sex personer, men vi satte oss nära varandra, så det blev inget problem alls. Jag valde en god italiensk pizza och den var absolut den godaste jag någonsin har ätit. De brända kanterna smakade riktigt gott!

Jul i Göteborg
Så fint med alla lampor!
Gammal spårvagn
Centrala stan
Jag tycker inte om att det blir mörkt så tidigt på dagen, men samtidigt är det såklart vackert ändå med alla lampor och julpynt som lyser upp.

Det blev allt en mysig lördag.

14 kommentarer:

 1. ja, det finns fasen inget bättre ibland! :D

  SvaraRadera
 2. Pizzan ser verkligen magisk ut! Kram

  SvaraRadera
 3. Det ser verkligen ut som en riktigt fin och mysig dag :D Kram <3

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det ser ut på dina bilder!

  SvaraRadera
 5. sv: Det var det, och idag åt jag upp resten.

  Tycker det är fint med julpynt och ljus på stan :)

  SvaraRadera
 6. Har veckans blogg på min blogg, vore kul om du ville delta.
  Ha en fin dag, kram!

  SvaraRadera
 7. Så fina och juliga bilder från Götet du visar! Det är något visst att vara i stan till jul, ju mörkare desto vackrare fond till alla juleljus! Det var flera år sedan vi var i Göteborg i december.

  SvaraRadera
 8. Gud så fint!! Men ja, mörkret är lite tungt... men snart vänder det! På onsdag tror jag, då änds midvinterbålet och sedan blir det ljusare och ljusare varje dag :D :D

  SvaraRadera
 9. Mörkret vänder snart. Eller ljuset vänder, kanske man ska säga. Längtar tills det blir ljusare igen. Nu är jag också klar med klapparna. Såå skönt!
  /P

  SvaraRadera
 10. Är det snart dags att gå av för ledighet?

  God Jul

  Vicki

  SvaraRadera