onsdag 14 december 2016

Lucka 14

Annie Fredriksson har tagit bilderna i collaget
I samarbete med Annie Fredriksson, som är fotograf, har du möjlighet att vinna en porträttfotografering. Annie har jobbat som fotograf sedan våren 2009. Fotograferingen sker utomhus antingen i Linköping eller i Stockholm. Fotograferingen tar ca 45 minuter och 5 digitala bilder ingår. Presentkortet gäller 1 år.

Tävlingsregler: Du ska i kommentarsfältet motivera varför du vill vinna en fotografering. Om du saknar blogg, ange också din e-postadress. 

Tävlingen avslutas den 16 december kl. 23.59.

Grattis Linda!

20 kommentarer:

 1. Jag skulle vilja vinna en fotografering, så att jag kan ge bort presentkortet! :)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle vilja vinna en fotografering för att ta lite nya snygga headerbilder :-) (blogg@lindaviktoria.se)

  SvaraRadera
 3. Ja! Det bli en bra ursakt att åka opp till Stockholm! :) God jul på er! Hannah N.

  SvaraRadera
 4. Å jag skulle vilja vinna denna fotografering för lite fina headerfotografier. Blir alltid foton på barnen men aldrig på en själv... ;) håller tummarna nu!

  SvaraRadera
 5. För att jag älskar att bli fotad och är en riktig linslus. Och det är så kul att få bilder från en riktigt fotograf. Så mina bloggläsare slipper mörka selfies. Kram Annika

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja vinna en fotografering för att få lite fina bilder på min dotter. Vi var till en fotograf när hon var liten, han tog 300 bilder och inte EN ENDA blev bra, ingen var nåt att ha. Han blev alldeles förstörd och sa att det aldrig hänt förut. Hon är lite svårflirtad men jag skulle så gärna vilja ha fina bilder på henne.
  helenasveed@hotmail.com

  SvaraRadera
 7. Skulle passa fint att ta nya bilder av proffs fotograf. Alltid ett fint minne att se tillbaks med glädje på! <3 och i Stockholm
  katja.tuovila@hotmail.com
  https://katjatuovilaa.wordpress.com/

  SvaraRadera
 8. Åh, det hade varit en toppenkul grej att göra ihop med min sambo och hans syster. Tillsammans är vi en sån supertrio som brukar resa och hitta på äventyr. Det hade varit otroligt roligt att få oss memorerade i foto. Tillsammans är vi bäst!
  Tilda Bengtsson
  tilda-bengtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Jag skulle vilja ha en fotografering för jag vill lära mig att bli avslappnad framför en kamera och för att få lite fina minnen!

  SvaraRadera
 10. Jag vill gärna vinna en fotografering för att ta kort med min familj. Höggravid och en ettåring, vill föreviga våra barn ��

  SvaraRadera
 11. Åh, det hade varit underbart att få vinna en fotografering (och för en gång skull är det på rimligt avstånd, jag bor ju i Norrköping). Hade väldigt gärna fått lite nya familjebilder på mig och min dotter. Vi har faktiskt egentligen inte en enda bild sedan dottern var 1 år på bara henne och mig tillsammans som är riktigt bra. Det hade därför varit fantastiskt kul med lite nya ute i den vackra naturen.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Ända sen min dotter var liten har vi pratat om ett familjefotografi och nu är hon tonåring:) det skulle vara så himla kul att äntligen få det där fotot innan tiden springer iväg ännu mer och hon flyttar hemifrån

  God Jul!
  (tess_ferrandez@hotmail.com)

  SvaraRadera
 13. Jag vill gärna vinna en fotografering i Stockholm så att vi kunde få lite fina familjebilder!

  SvaraRadera
 14. Vilket fint pris!
  Jag skulle satsa på ett fint familjefoto för något bröllopsfoto lär det aldrig bli på vår vägg. ;)

  SvaraRadera
 15. Jag skulle vilja ha en riktigt fin bild på mig och mina två barn <3

  SvaraRadera
 16. Åh, jag skulle vilja göra detta med min familj, min mamma, min bror, min brorson :) Vi har aldrig lyckats få några fina bilder tillsammans och nu när min favorit till brorson är lite äldre skulle det vara så kul att få lite nya snygga bilder! :)

  SvaraRadera
 17. Skulle vara jättekul att testa att vara lite modell ;) Perfekt present sen att ge till mamma och pappa!

  Amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Åh,detta önskar jag vinna & ge till stora goa Trollfamiljen som väntar sitt 12-e barn ❤️ .......

  SvaraRadera
 19. Tusen tack för vinsten fina du <3

  SvaraRadera