måndag 19 december 2016

Lucka 19


Gillar du att fota och föreviga dina minnen? Då är verkligen en fotobok rätt för dig. I samarbete med JapanPhoto har du nu chansen att vinna ett presentkort på Cewe Fotobok. Fotoböckerna finns i olika storlekar, men alla är av samma bra kvalité. Jag har själv fotoböcker härifrån och de är i världsklass. 

Tävlingsregler: I kommentarsfältet ska du motivera varför just du vill föreviga dina fotominnen i en fotobok från cewe.

Lycka till!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 20 DECEMBER KL. 23.59.

Grattis Alexandra!!!23 kommentarer:

 1. Jag vill vinna för att jag har så (alldeles för) många foton på min kanin, så att det verkligen behövs ett eget album! Plus att jag tycker att fotoböcker är 100 gånger snyggare än ett "vanligt" fotoalbum, så det är hon (kaninen) värd!!
  Mvh
  Camilla
  kamilla_85@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag har 5 år av minnen tillsammans med min sambo och jag skulle vilja föreviga dessa i ett fotoalbum. Det är så himla mysigt att bläddra igenom, skratta och minnas. Det är en grej som gjordes så mycket när vi var mindre men som glömts bort mer och mer över tiden, men jag tycker man ska ta tillbaka fotoböckerna. De är ju bäst!

  Tilda Bengtsson
  tilda-bengtsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. för några år sedan gjorde jag flera böcker på min då ända dotter.. Sen fick jag en dotter till och jag har ännu ej gjort en ända bok till tösen. Så jag kännr att det borde bli dags snart men prngarna räcker inte riktigt till för att göra sånna här saker. Och för någon vecka sedan hittade min andra dotter böckerna på sin stora syster och undrade varför hon inte har nån med henne i.. Så nu hoppas jag kunna göra henne glad..

  Mvh Alexandra
  axdal@me.com

  SvaraRadera
 4. Jag vill minnas dessa stunder, dessa magiska ögonblick,
  som passerats genom livet och förevigats med ett klick!
  <3

  Vänligen,

  Mattias Olofsson
  elvisbeach@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Önskar vinna för Älskar att föreviga fotominnen & för att jag p.g.a sjukdom är lite glöms hihi

  /Juletidshälsningar ❤️

  SvaraRadera
 6. Jag har massor av digitalkort som bara ligger på datorn. Tänk om datorn krashar? En fotobok är en bra backup och ett fint sätt att minnas det som hänt! Inte minst en fin present att ge barnen!

  SvaraRadera
 7. För att jag vill ge bort en lyxig fotobok till min mamma med bilder från vår underbara Santorini-resa. Det var hennes och min bästa resa någonsin och hon älskar Santorini så jag vill att hon ska ha ett fint minne därifrån ifall vi inte kan åka dit igen.

  SvaraRadera
 8. Jag gör fotoböcker då och då. Har kanske 9 stycken hemma, en från varje resa och en till min sambo i treårspresent. Det kostar ju dock en del att ha detta som tradition! Vinner jag denna kommer det bli en fotobok med bilder från dopet som min bror kommer ha för sin son. Någon gång är dopet. Han är ju inte född än! haha

  SvaraRadera
 9. För att jag alltid framkallar mina bilder, skulle vara trevligt med en egen fotobok från någon av resorna jag gjort under 2016 :) Var i Grekland med pojkvännen, kanske hade det blivit perfekt julklapp till honom? :)

  SvaraRadera

 10. Jag har massor av bilder från unika tillfällen, nu senast Urkultfestivalen, som jag skulle vilja samla i ett album.

  alaanalui@netscape.net

  SvaraRadera
 11. Super kul att du är med i veckans blogg, lycka till!!

  SvaraRadera
 12. I somras var jag och dottern på vår första riktiga resa utomlands. Det var en upplevelse för livet att för första gången få flyga flygplan, upptäcka och se allt som finns att se i Spanien och att få klappa en riktig delfin. Det vore fantastiskt att få föreviga dessa minnen i en fin fotobok så vi kan gå tillbaka och titta, längta och drömma oss bort till nästa äventyr.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Barnen växer så fort och folk runt omkring en säger att man ska ta tillvara på tiden!! Det är inte så lätt, jag vill ha en fotobok till oss själva!!
  Så vi kan frossa i bebisbilder och knubbiga ben bilder!!
  ulrikaholm@icloud.com

  SvaraRadera
 14. Sådana böcker blir en perfekt present till farföräldrar. Kanske den bästa, kanske till och med enda då det är svårt att komma på något annat passande. De har allt och behöver inget, om man lyssnar på dem. Men spännande och vackra foton går hem.
  Maria (marishkasenator@gmail.com)

  SvaraRadera
 15. Jag är gärna med och tävlar. Vi gjorde ofta fotoböcker med första barnet, han älskade dem. Nu börjar treåringen fråga vart böckerna med honom är. Vore toppen att vinna. Jag har tipsat här

  https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2016/12/19/lucka-19-junitjej-2012/

  info@annakarlsson.se

  SvaraRadera
 16. Vi tar så himla mycket foton och jag har bokhyllan full av fotoalbum sen tjejerna var små, nu har jag två sladdisar och det är ju så mycket smidigare med fotoböcker. Jag älskar foton och det är så kul att titta, men jag har allt på datorn (sen 12 år!!!!!) så jag är så rädd att det försvinner, måste börja göra fotoböcker men jag tar mig inte för det. Skulle jag vinna blir det nog en bra början så man fortsätter =)
  helenasveed@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag skulle vilje ha en photobok av min tid i Sverige. Jag har många roliga bilder med doktorand vänner och konferenser.

  honeydoo08@hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Jag skulle vilja vinna för att föreviga min och min killes resa till Rom som vi gjorde i början av oktober. Det skulle vara häftigt att få göra en fotobok av just denna resa, då vårt första barn fanns i min mage och det precis började synas. En härlig resa med många minnen att se tillbaka på, och då gärna i en fotobok! :)

  SvaraRadera
 19. För några år sedan funderade jag på en fotobok, men det rann ut lite i sanden :P

  SvaraRadera
 20. Jag skulle vilja göra en fotobok med bilder på mina föräldrar, från deras barndom till nu. De börjar bli till åren och sjuka, och man vet aldrig hur länge man får ha dem kvar. En fotobok med bilder från deras liv vore ett fint sätt att hedra och minnas dem, både medan de lever och även efter att de inte finns hos oss längre.

  SvaraRadera
 21. Jag vill vinna för att jag känner känner mig taskig mot min dotter. Jag har gjort en fotobok för varje år till storebror men ingen alls till henne och nu är hon snart 3 år... Jag har faktiskt aldrig provat Japan Foto!jennyorust@hotmail.com
  Jenny Olsson

  SvaraRadera
 22. Det vore härligt att göra en årsbok av foton så läckert att kunna kika på och enkelt att dela med sig med nära och kära med minnen :) Jag älskar min kamera, min bästa vän ! Håller tummarna🎄🎅🎄😍🙏 Kramkram, Stina, sstimic@gmail.com

  SvaraRadera