torsdag 26 januari 2017

Bloggandet


Jag har haft som målsättning att uppdatera bloggen en gång per dag. Helst har jag velat uppdatera 2 gånger per dag, men jag har släppt på det. Idag känner jag mig inte alls stressad för att hinna med bloggen i samma utsträckning som jag hoppas på. Vissa dagar vet jag inte alls vad jag ska blogga om. Då låter jag bli. Varför ska man krysta fram något? Jag tror och hoppas att mina trognaste läsare återkommer ändå, även om min blogg inte uppdateras 7 gånger per vecka eller mer.

Hur känner du? Hur ofta uppdaterar du din blogg? Tröttnar du att besöka dina favoritbloggar om de inte uppdateras flera gånger om dagen?

12 kommentarer:

 1. Jag uppdaterar två gånger per dag, ett tidsinställt och ett om vad min dag handlat om. Själv tycker jag att en bara ska uppdatera sin blogg så mycket en orkar. Vi läsare stannar kvar!

  SvaraRadera
 2. Jag försöker hinna med ett par ggr per daag och brukar hinna det, nejdå, jag besöker dem jag har på bloglovin, så jag slutar inte besöka, besöker efter BL

  SvaraRadera
 3. Under de första åren när jag bloggade kände jag mig lite pressad att blogga flera gånger varje dag. Nu däremot skriver jag bara när jag verkligen har något som jag vill dela med mig av. För mig gör det inget om bloggen ekar tom en hel dag.

  SvaraRadera
 4. Innan var jag också inne på två gånger per dag, men det hinns bara inte med. En gång får räcka! :)

  Sv: Det är Turbos nos som sticker fram under täcket! :)

  SvaraRadera
 5. Oj,jag bloggar väldigt sporadiskt & sällan men det beror på min hälsa & upplevelser,lever & tar vara på livet Irl .......
  Tröttnar inte på att besöka "mina bloggare" fast läser inte allt hos dem/Ha det så gott❣

  SvaraRadera
 6. Jag uppdaterar när orken, styrkan och känslan finns. Nu när jag varit sjuk har det blivit oftare på länge. Men det är för jag har extra mycket i huvudet också :)

  SvaraRadera
 7. Hej på dig/er, jag uppdaterar när jag har nåt att blogga om, annars så låter jag bli för att inte låta så tråkig för att den ska bloggas för att läsarna ska känna sig bekväma att den uppdateras varje dag och detta har jag skrivit i bloggen att den uppdateras när jag har nåt att blogga/skriva om annars så låter jag bli.

  Men det är upp till var och en att avgöra sånt, tror dom trogna läsarna vet det vid detta laget....

  Besök gärna bloggen på mittlivsomtransa.com där jag skriver om intressanta saker om HBTQ världen och tar upp aktuella saker som händer i den världen och nyheter...Plus mode och min vardag som en transkvinna...

  Låter det spännande så kolla gärna in den och lämna gärna spår efter er och lämna gärna din bloggadress så kikar jag in på din och ger en kommentar tillbaka..

  Mvh Emma P..

  Ha en bra dag alla..

  SvaraRadera
 8. Jag vill också blogga en gång om dagen egentligen, men känner inte att jag hinner det jämt. Så jag kör max en gång om dagen, men bloggar bara när jag har inlägg eller har tid att göra nya inlägg. Tycker jag har kommit tillfreds med att jag inte måste blogga varje dag vilket är skönt :)

  SvaraRadera
 9. Jag tror att jag i normala fall uppdaterar en gång per dag, men nu har det blivit ett par dagar utan inlägg eftersom jag varit sjuk.

  SvaraRadera
 10. Jag har också ett mål att försöka uppdatera bloggen minst 2 gånger per dag. Men ibland hinner man bara inte. Men vi gör ett försök eller hur ?! 😊

  SvaraRadera
 11. Jag bloggar när jag hinner med. Just nu är mitt mål en gång om dagen men jag hinner inte alltid med det. De som läser de läser och de läser även om jag inte hinner blogga. Så tänker jag!

  Trevlig lördag,Vicki

  SvaraRadera
 12. Att blogga ska väl vara roligt, inget tvång. Ibland händer det saker i livet som man inte styr över och tiden räcker helt enkelt inte till. Eller att lusten sinar. Så som livet är i allmänhet. Kram Anita

  SvaraRadera