måndag 9 januari 2017

Så fina iPhoneskal!


Vilket är finast?
Jag tycker så mycket om mina skal från iDeal of Sweden. Det vänstra vann jag i en bloggtävling. Tyvärr minns jag inte på vilken blogg. Den högra köpte jag med 30% rabatt.  Nu har de en ny kampanj. Man kan köpa 3 skal och betala för 2 skal. 

5 kommentarer:

 1. Jättefina. Det finns så många läckra.. men jag vill - dessvärre - inte ha skal. Jag vill ha ett fodral som man sätter in telefonen i; Löst. Och så när man använder den är den helt "naken".. och det är banne mig inte lätt att hitta. För jag ska dessutom ha liten dragkedjsficka (för typ mynt, nån sedel) på baksidan och plats för kort på insidan. :-)

  SvaraRadera
 2. Det vänstra hejar jag på för att jag har ett sådant. Har även ett mörkblått i typ marmor från Ideal of Sweden. Jag vann också mitt de lika som ditt i en tävling eller närmare bestämt i en julkalender på webben. Jag tokgillar också mina skal.

  Ha en fin kväll.

  Kramis

  SvaraRadera
 3. Jag älskar också deras skal! Mi favorit är dock det i marmor med guld... sååå fint!

  sv: Kul att du tycker det är kul, hehe ;D

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du tyckte om skalet, det var från min blogg ;) hoppas du använt det flitigt! :D

  SvaraRadera