onsdag 4 januari 2017

Sjukstuga och My dog

Jag kunde inte stå emot. Igår kräktes jag och även imorse. Jag frös när jag gick och lade mig för natten. Jag kände mig rädd för att behöva spy mitt på natten, men det slapp jag. Under dagen har jag börjat känna mig lite bättre. Illamåendet har nästan helt försvunnit och jag har kunnat behålla all mat sedan imorse. Dock har jag haft ont i huvudet hela dagen och jag har känt mig riktigt matt.


Nu hoppas jag på att vi båda är helt 100 %-igt friska tills på lördag. Vi har nämligen tänkt att vi ska gå på My Dog-mässan då. Det har jag sett framemot och jag vill gärna inte missa det. För att inte missa något, så har jag kollat genom programmet. Jag hoppas på att se följande:
Kl. 9.00 - 12.00 Utställning av Berner Sennen ring 29
Kl. 10 - 11 Prova på Nose Work
Kl. 10.30 - 11.30 Café Scen Anders Hallgren - Det missförstådda ledarskapet 
Kl. 11 - 11.30  Uppvisning med lydnadshundar
Kl. 13 - 13.30 Fredrik Steen
Jag vet att vi blir tvungna att välja mellan de programpunkter som krockar med varandra.

7 kommentarer:

 1. Oh skönt att det verkar bättre och så roligt att gå på MY Dog

  SvaraRadera
 2. Usch din stackare, magsjuka är hemskt jobbigt. Skönt att du redan mår bättre!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Usch din stackare! Magsjuka är hemskt! Hoppas verkligen att ni kommer bli friska snart.

  SvaraRadera
 4. Till lördag är ni ju kurant.. vilken tur

  SvaraRadera
 5. Hoppas du kryat på dig nu. God fortsättning på det nya året! :)

  SvaraRadera
 6. Åh hade velat gå på My dog med ju

  SvaraRadera
 7. Hua, magsjuka är verkligen usch och fy, stackars dig. Skicka kryakramar och hoppas den där basillusken försvinner illa kvickt. Tina

  SvaraRadera