söndag 5 februari 2017

Balder och Sara


Denna dag har bland annat inneburit städ, söndagsgryta, träning och lek för Balder. Balder älskar att leka med sin kompis Sara. De har verkligen roligt tillsammans. Det kan man inte missa, när man tittar på videoklippet. 

Imorgon startar en ny arbetsvecka. Under denna vecka blir det både skridskoåkning, bad och sista dagarna innan sportlovet börjar. Det ska verkligen bli skönt med lov. Jag är som om jag säger någonting annat. Ha det gott!

18 kommentarer:

 1. Vi får sportlov vecka 10. Längtar ihjäl, börjar redan känna mig lite mör.

  SvaraRadera
 2. Vilket härlig video :).
  Vi får sportlov om 3 veckor :)

  SvaraRadera
 3. Så härligt att snart ha lov!

  SvaraRadera
 4. Håller med, nu längtar vi till lovet.
  Söta de är.

  SvaraRadera
 5. Härliga hundar du har, så söta. Vi har varit lediga i dag både min gubbe och jag. Städat garderober och sorterat ut en del. Skönt. Trevlig kväll till dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är bara den ena som är min hund.

   Radera
 6. Tack för din kommentar! Ville kika in och berätta att jag är tillbaka i bloggen och känner att motivationen hittat tillbaka! Hoppas du vill fortsätta kika in hos mig :) Kram från mig

  Vilka söta hundar!!

  SvaraRadera
 7. Men åh vilken rolig video :-D Kramis

  SvaraRadera
 8. hi hi näää bara en var fkatiskt de anrdra är bara för fint o får ligga på golvet på natten :D een del undrar oxå var de hamnar på natten svar alltså på golvet bara :D men gillar stort hav av kuddar se mysigt ut tycker du inte ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen fint med många kuddar1

   Radera