torsdag 16 februari 2017

Så mycket känslor

Ibland ramlar känslorna över en. Man tänker särskilt mycket på de eller dom som har lämnat en. Idag har jag tänkt en del på vår älskade Yambo, som fick lämna oss den 11 november 2016.
Finaste Yambo
Just här lever Yambo. Vi har tid att prata med Yambo och ta farväl innan veterinären kommer in. På något sätt, kändes det nästan som om Yambo visste vad som var på gång. Jag inbillar mig att han tyckte det var en lättnad. 

Älskade hund! Jag kommer alltid att minnas dig!
OBS!! KÄNSLIGA BILDER!!!!

Här har hjärtat slutat slå.

Jag minns att när Yambo fick sprutan, så lät det som om han tog en djup suck och så slutade hans hjärta slå. Underbara Yambo, du var en fantastiskt fin hund! Det var något särskilt med dig. Det tycker man väl med varje hund man har. Vi fick ofta höra av andra att Yambo var så vacker och härlig hund. Det var en hund att lita på helt enkelt,

R.I.P Yambo
Innan vi lämnade veterinärkliniken, så fick tid till att säga "Hej då!". De orden gillar jag inte. Jag vill hellre säga "På återseende".

11 kommentarer:

 1. Fint att du delar med dig med något så ändå pass privat :)
  Fine Yambo.

  SvaraRadera
 2. Men åh jag blev tårögd och jag har också förlorat en hund fast det var många år sedan. Fast han kommer alltid att finnas i mitt hjärta <3 Kramis

  SvaraRadera
 3. Oj klarade inte av att se ingående att se bilderna och starkt av er att fota allt. Jag klarade inte ens av att vara med tog farväl hemma. Jag har också vissa perioder som det är extra jobbigt och jag tänker på det. Men förstår det är en extra för er som nyss gjort det, för oss är det 2 år sedan i april, men fattar ej hur fort det gått. Saknar honom såååå mycket,

  För ett tag sedan så sa Bellis - Mamma jag vill ha Bellman, - Men det går inte tyvärr gumman - Vart är han? - Han är i himlen, - Varför då - Han är död, Så klappar hon mig på kinden och säger - Men mamma vi har ju Enzo <3

  Så förstår dig

  kram

  SvaraRadera
 4. Så fin <3

  Svar: Mega bra när man kan göra så :)

  SvaraRadera
 5. Hej! Du får gärna dela med dig av mina tips! Men då vill jag att du länkar till min blogg i det inlägget där du skriver med tipsen :)

  SvaraRadera
 6. Så sorgligt vet hur det är och det är aldrig lätt, tack för att du delade med dig

  SvaraRadera
 7. Så himla fin, kan inte tänka mig ett liv utan vår lilla Saga stor kram

  SvaraRadera
 8. Det jag kan tycka är att jag är så glad att jag fick dela några år med min Maya, bullterrier som tyvärr gick över regnsbågsbron 2013.. De minnen som hon gav mig finns alltid kvar...

  SvaraRadera
 9. Fina fina Yambo ...
  Mina tårar rinner!

  SvaraRadera