torsdag 2 februari 2017

Snart helg!

Så härligt att vi snart kan fira in helgen igen! Fredagskvällarna är nog de allra bästa kvällarna under veckan. Då har man två lediga dagar framför sig och det är liksom tillåtet att bara vara hemma och koppla av efter en lång arbetsvecka. Fredagsmys är någonting som är synonymt med mig. TV-soffan, god mat och ett gott glas vin är inte alls dumt. Skulle inte den där soffan locka så mycket, så tycker jag annars att det vore trevligt med bio eller restaurangbesök.

En annan aktivitet, som jag tycker är väldigt rolig, är att spela bowling. Nu var det väldigt länge sedan jag spelade det och jag vet heller inte riktigt varför. När jag väl bowlar, blir jag tävlingsinriktad. Jag lovar att det är jag aldrig annars. Den minst tävlingsinriktade människan, måste annars vara jag.  När jag tar klotet blir jag fokuserad och försöker få ner alla käglor. Att inte få en strike, kan reta mig ordentligt! Oftast hamnar dock klotet i rännan, men det talar vi tyst om. Och när man har hunnit bli varm i kläderna, är det riktigt svårt att sluta spela. Jag får inom kort boka en bowlingbana för mig, min man och några vänner. Nästa gång vi åker till Stockholm är jag sugen på att spela bowling hos Ballbreaker. Där finns 18 banor och det är en speciell atmosfär. Man kan beställa något att äta och dricka och servitriserna åker runt i rullskridskor.

Hur firar du helst in helgen?

6 kommentarer:

 1. Fredagskvällar är de bästa och middag hemma är de bästa, samt bowling är kul, men jag är oduglig på det hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det spelar ingen roll ifall man är oduglig. Det är kul ändå!

   Radera
 2. Ja, fredagar kan absolut vara den bästa dagen! Själv blir det massor av vovvegos i kväll! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vovvegos måste vara det bästa som finns!

   Radera
 3. veckorna går så fort. skönt med helg!

  SvaraRadera