söndag 26 mars 2017

Långhårig


Långhårig!
Jag börjar känna mig långhårig, riktigt långhårig. Jag har inte någon ny klipptid förrän på skärtorsdagen och det är ju inte förrän om 2,5 veckor. Hur ska jag stå ut?! Den sneda luggen har jag haft i några år. Jag funderar på om jag ska klippa av den helt eller låta den vara kvar. Ska jag hade den kvar, så behövs den justeras såklart. Eller ska man pröva något helt nytt?

7 kommentarer:

 1. Prova något nytt :D. Det är fint som du har det med, men tänker att det kan vara roligt med förändring ibland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är alltid kul att testa något nytt.

   Radera
 2. Tycker du har snygg firsyr, samt lugg skulle nog bli för kompakt kanske?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Kanske det skull bli för kompakt med lugg.

   Radera
 3. Du är jättesnygg långhårig!

  SvaraRadera
 4. Tycker att det ser snyggt ut :-)

  SvaraRadera