tisdag 7 mars 2017

Min andra lur


Nostalgi!
Se vad jag hittade i gömmorna här hemma! Detta är mobil nr 2. Mobilen är en Sony Ericsson K700i och det kändes väldigt coolt att ha den, eftersom man kunde fota med den. Det kunde jag inte göra med min första. Men 0,3 megapixlar?! Inte så mycket att komma med direkt i dagens samhälle. Laddaren till mobilen har jag tyvärr inte kvar, men jag tror att den funkar fortfarande. Min första mobil var en Nokia 3320

Vilken var din första mobil?

5 kommentarer:

 1. Minns inte men tror det kunnat vara en Nokia ☺kram

  SvaraRadera
 2. Hehe ja ett tag skulle de ju vara så små som möjligt =D

  SvaraRadera
 3. Min första var en Nokia 3210, haha!

  SvaraRadera
 4. Min första var en noika men kommer inte ihåg mer än så, men andra var en 3310 iaf :)

  SvaraRadera
 5. vad kul har också haft en sån o min första va nokia 3310 :D

  SvaraRadera