torsdag 2 mars 2017

Tänkvärt

Tänkvärt

Hörde dessa ord sägas av Lill-Babs i programmet Renées brygga. Jag tycker det var så bra sagt att jag blev tvungen att skriva de. Jag håller med! Gör du?

5 kommentarer:

 1. Väldigt bra grej att komma ihåg ibland :)

  SvaraRadera
 2. Det är helt klart skillnad på att vara själv och ensam!

  Sv: Nä, någon vila är inte aktuellt de kommande dagarna! :P

  SvaraRadera
 3. Visa ord! Gud så fin din header är nu!Älskar Reneés brygga!
  Svar: Åh vad bra,hihi ;) Glädjer mig att höra!

  SvaraRadera
 4. Så sant!

  God morgon! Vill​​e bara kika in och berätta att vinnarna av Veckans Blogg ligger uppe nu och denna gången blev det en extra vinnare. Du kan nu kika in och se vilka som vann. Jag vill också tacka för att du deltog! En ny omgång kommer upp ikväll och du är välkommen att delta igen oavsett om du vann den här gången eller inte. :)

  Direktlänk till vinnarna: http://nouw.com/lilbabustyle/vinnarna-i-veckans-blogg-4-29226073​​

  SvaraRadera