onsdag 5 april 2017

Snart påsk!

Begriper inte. Det är tydligen påsklov i nästa vecka. Redan?! STRESS!! Det är sååå mycket jag behöver hinna med innan sommarlovet är här. Som bekant är det ganska många helgdagar under våren. Påskdagarna, Kristi himmelfärdshelg, nationaldag, klämdag... You name it! En kollega sa en gång att det man inte hinner göra med ens elever innan påsk, hinner man inte heller efter. Kanske sagt med en liten överdrift.Jag måste dock erkänna att det ska bli skönt med lov snart. Det har hittills varit en mycket intensiv vecka och så blir det såklart ibland. Själva påsken är helt oplanerad än så länge. Frisörbesök, bilbesiktning och förhoppningsvis träning ska hinnas med.

Har du några planer inför påsken?7 kommentarer:

 1. Jag ska jobba hela påsken, så jag ser inte riktigt fram emot det :P

  SvaraRadera
 2. Håller med om att det blir skönt med lov, även om jag också är stressad då det är mycket att hinna med nu. Jag har en trea så det är mycket med nationella prov som man måste hinna med.

  Under påsklovet så ska jag en sväng till Övertorneå och sen en sväng ut i Stockholms skärgård. Det ska bli väldigt roligt :)

  SvaraRadera
 3. Hihi Söt film ...
  Påsken här blir till att njuta go mat i älsklingens sällskap eft. jobb!

  SvaraRadera
 4. Jag ska fira påsk med min mamma, syster och min barn <3 Kramis

  SvaraRadera