söndag 16 april 2017

Vecka 15

Påskledigheten är snart över. Vart har veckan tagit vägen? Endast en ledig måndag kvar innan det är dags att börja jobba igen på tisdag. Morgondagen kommer ägnas åt rättning och andra förberedelser inför arbetsdagen på tisdag.

Mitt påsklov
Jag hade inte bokat in något särskilt under lovet, utan jag ville vara mest med min hund. Sedan har man såklart passat på att göra vissa saker också. Jag är nöjd med min ledighet, men man önskar alltid att man hade hunnit göra fler saker.

Ha en trevlig annandag!

5 kommentarer:

 1. Påsken har verkligen gått i ett nafs vi har visserligen inte gjort så överdrivet mkt men långhelger går undan:) önskar dig en fin kväll kramis.

  SvaraRadera
 2. Jag håller med dig men oavsett vad är ledighet alltid nödvändigt. Bra lista också. Kram

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen skönast att inte ha så mycket inbokat under ledigheten och det känns som att påsken bara försvann. Kramis

  SvaraRadera
 4. Har ju bara ledigt själva påsken. Dessa dagar har varit fina - och härliga. Ungen har sitt lov kvar. Men jag jobbar tis-fre

  SvaraRadera