torsdag 25 maj 2017

Mat jag inte gillar

Denna blogglista cirkulerar hos flera bloggare. Jag såg den först hos Ljuva Julia. Å nu hakar jag på och gör samma lista.
Blogglista

Småkakor
Så torrt. Nä, jag är mer för bullar eller mjuka kakor. Dock gillar jag små kardemummaskorpor, men de är också de enda.

Alla typer av grönsaksbiffar

För det första brukar de inte smaka gott, sedan förstår jag inte grejen med att göra vegetariska biffar. Biffar är så starkt förknippat med kött och vill man inte ha det, så kan man väl ändå göra någonting annat bestående av grönsaker.

Kiwi

Jag tycker egentligen om kiwi, men eftersom konsistensen är obehaglig på något vis, så väljer jag helst bort kiwi. Dessutom kliar det i munnen när man äter den. 

Kall mozzarella

Den är otroligt god i smält form, men absolut inte kall. Gillar dessutom inte konsistensen. Om kall mozzarella finns i sallad, så plockar jag bort den.

Fiskpudding

Nu  är jag ingen stor fiskälskare alls, men viss fisk går ner alldeles utmärkt med goda tillbehör. Dock tycker jag allt att fiskpudding bara växer i munnen. Jag måste svälja ner det fort om det bjuds på detta i skolan. Smält smör hjälper inte till.

Vilken mat tycker inte du om?

4 kommentarer:

 1. Åh vad jag är glad att du inte gillar kiwi, för jag är dödsallergisk mot den frukten och har alltid velat ha, men nu känns det lite bättre att vara utan ;) Jag har faktiskt aldrig ätit fiskpudding, men det låter såååååå otäckt >.<

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte att du missar så mycket av att inte kunna äta kiwi.

   Radera
 2. Kul med listor! Är inget större fan av honung och zucchini. Är heller inte så mycket för småkakor som du också skriver.

  SvaraRadera