måndag 8 maj 2017

Naglar med utväxt


Snart dags för återbesök.

Så trött jag är på mina naglars utväxt, men nu är det inte många dagar kvar till att jag ska göra ett återbesök på nagelsalongen. Jag vill också passa. på att välja en annan färg. Oftast brukar jag välja en färg i rosa nyans. Undra om jag ska vara modig och välja en annan färg den här gången. Kom gärna med förslag på färger eller varianter !

8 kommentarer:

 1. Tycker faktiskt det ör snyggt med pastelliga och blåa, samt även brunaktiga toner, eller vinrött

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med dig om att det är fint med pastelliga färger.

   Radera
 2. Jag har alltid lite mörka dova toner, men jag har korta breda naglar.
  Sist tog jag faktiskt en klassiskt röd, som jag aldrig gör!!
  Jag tycker den färgen du har är fin!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. https://www.instagram.com/jessicarunehagen/
  Här hittar du massor med fina naglar. Min nagelterapeuts sida på insto. Jag går inte nu tyvärr men gjorde förr. Tyckte det blev för dyrt i längden. Men oj vad nöjd jag var med mina fina naglar i flera år. Lycka till med naglarna
  Kram Carina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset!
   Ja, det blir dyrt i längden, men eftersom mina naglar spricker lätt så tänkte jag att detta kan hjälpa ett tag.

   Radera
 4. nä det är ju alltid så utväxten kommer. ja saknar mina naglar kunde gjort nu när ja e sjukskriven men nä blir inte ändå målar lite då o då i stället. annars känner man ju sej så fin

  SvaraRadera