lördag 20 maj 2017

Stamsjön runt

Redan klockan 8 gick jag upp idag. Jag brukar vakna tidigt även på helgen, men brukar välja att ligga kvar längre i sängen. Med tanke på den utlovade sommarvärme, tänkte jag att det var bäst att Balder fick komma ut så tidigt som möjligt.Vi tog en rejäl runda runt Stamsjön här i Lerum. Det blev snabbt varmt, men Balder fick doppa sig då och då i sjön. Det tyckte han var mysigt. Jag fick ihop ganska många steg under rundan och det är jag glad över. Stegtävlingen på jobbet pågår för fullt.

Nu blir det lördagsmys.

5 kommentarer:

  1. Familjehunden Målli är så dryg att hon skiter på schema, så 07:30 ska hon ut, oavsett dag. Duktigt av henne att ha så bra rutiner, men tungt när man själv vill ha sovmorgon ;P

    SvaraRadera
  2. 8 är sovmorgn för oss numera, hehe. Skönt att komma ut i det fina väder,söta Balder

    SvaraRadera
  3. Dragit igång en veckans blogg vore kul om du ville delta :D

    SvaraRadera