onsdag 28 juni 2017

En dag på Liseberg


Bild på Helix
Idag blev ett besök på Liseberg. Jag minns inte när vi var där senast på under sommarsäsongen. Vi har besökt julmarknaden några gånger, men det har inte blivit årliga besök på sommaren. Idag var det så dags!


Vi åkte en åkattraktion idag, endast en. Vi kände att det räckte. Sedan var det inte vilken som helst vi åkte. Det är något särskilt med berg-och-dalbanor. Jag gillar dom, men jag vet inte om jag vill å ka just Helix igen. Jag ångrar inte åket, men jag tyckte att den var läskig hela tiden. Det gick fort och jag höll krampaktigt i handtaget framför mig. Det kändes nästan som att man skulle åka av. Nä, jag får hålla mig till Balder i fortsättningen.

Det blev en trevlig dag på Liseberg. Synd att vi aldrig vann något. Någon stjärnvinst hade varit roligt att få. Men det var säkert en mening med det också. Vi skulle helt enkelt inte ha med oss 2 kg choklad hem.

5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Absolut! Man blir aldrig för gammal för Liseberg.

   Radera
 2. Så mysigt! :) sv: Tack snälla!! :D

  SvaraRadera
 3. Åh så roligt! Längtar till jag ska dit senare i sommar! :)

  SvaraRadera