måndag 26 juni 2017

Lampor hos Swelamp

Jag märker att ju äldre jag blir, desto mer märker jag av ifall det är dåligt eller bra ljus i ett rum. Jag vet att min syn har blivit sämre och jag använder dagligen mina glasögon, så det har kanske med det att göra. Jag kan inte sitta vid datorn utan att en annan lampa är tänd också. I personalrummet på jobbet, känns det som att det alltid är jag som tänder alla lampor. Myspys-belysning vill jag gärna ha här hemma, när jag är ledig. Men på jobbet klarar jag inte av det. Jag behöver bra ljus för att kunna "vakna" och för att lättare komma igång med mitt arbete såsom exempelvis rättning och planering.

Apropå belysning, så skulle jag vilja byta ut både taklampan i köket och några lampskärmar. Jag har kollat in utbudet hos Swelamp. Där finns det mycket fint att välja mellan, vilket gör att jag nästan får beslutsångest.
Jag har två höga lampfötter (heter det så?!), som jag vill ha nya lampskärmar till. De, som nu sitter på, har jag haft i så många år. Då är det väl i hög tid att byta? Jag funderar på Sofia Blomster eller Sofia Plissé i lin. Jag tycker båda är så himla fina!

Det skulle vara kul att byta ut kökslampan också. Det lutar åt Philadelphia i råsilver, men jag har inte bestämt mig ännu. Denna i glas och mässing skulle nog bli fin i hallen. 

Eftersom jag fyller år nu på onsdag, den 28 juni, så erbjuds alla mina läsare 20% på hela sortimentet hos Swelamp. Det gäller under hela vecka 26, alltså 26/6 - 2/7. Använd rabattkod junitjej i kassan.

15 kommentarer:

 1. Svar
  1. Eller hur? Swelamp har så många fina lampor att välja mellan.

   Radera
 2. Precis så känner jag också! Jättekänslig för att det är för dålig belysning här hemma!

  Tack för rabatten!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du är tacksam över rabatten!

   Radera
 3. Stort grattis i förskott. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Den där runda taklampan är riktigt fin! :-D Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar också den klotformade, men jag tycker ändå att det är svårt att bestämma mig.

   Radera
 5. Svar:
  Tack, det ska jag verkligen ha :D Ha en härlig semester du också! :D

  Vi har tidigare fått en kalender från kommunen, men nu i år fick vi en från Burde förlag. Jag gillar den från Burde då jag har en kalender som är väldigt lik privat också :) Sen har jag använt "Lektionsplanering för klasslärare" som har varit jättebra just för lektionsplaneringar :)

  SvaraRadera