onsdag 14 juni 2017

Skolavslutning


Sommarpresenter
Då har det varit skolavslutning idag. Först samlades hela skolan i idrottshallen, där det var ett program. Klasser sjöng och rektorn höll tal. Därefter gick vi till klassrummet för ett kortare program. Jag fick chansen att önska mina elever en härlig sommar och ett lycka till i 4:an. Jag delade också ut sommarpresenter till eleverna (se bild). Många föräldrar var med, vilket var roligt. Jag fick en jättefin blomma, finlakrits och en fantastiskt fin ljuslykta som säljs i förmån för barncancerfonden.

Så fin!

Tyvärr har jag under hela dagen känt ett illamående. När jag kom hem idag, lade jag mig i sängen på en gång. Magen har varit lite knepig också. Jag hoppas jag mår bättre imorgon.

4 kommentarer:

  1. Krya på dig men härligt med sommarlov nu

    SvaraRadera
  2. Kul med skolavslutning! Jag släppte mina treor idag.
    Jobbigt att du inte mår så bra, hoppas det blir bättre snart :)

    SvaraRadera