lördag 17 juni 2017

Sommardag


Summer
Härliga sommar!
Vilket härligt väder vi har och haft idag! Inte hade jag väntat mig att det skulle bli så varmt idag, som det blev. Balder har dock inte varit så förtjust i värmen och man har för hans skull mest varit hemmavid. 

Jag kommer endast jobba på måndag också. Sedan är jag ledig fram till den 14 augusti Det ska bli riktigt skönt. Denna sommar kommer att bli ganska så oplanerad, men Der gör absolut ingenting. Att ha ett fullspäckat semesterschema passar inte mig alls.

Kom ihåg stegtävlingen! Jag hoppas att fler vill delta, för annars känns den ganska så meningslös. Kom igen nu!

9 kommentarer:

 1. Ja,en alldeles fantastisk sommardag ... ❤️

  SvaraRadera
 2. Skönt med lång sommarledighet, =D

  SvaraRadera
 3. Jag mår så pass mycket bättre att jag nu skulle kunna delta, men det beror på vad som menas med stegutmaning, kan man välja vilket steg som helst? För som sagt, med min utmattning så är en mil inte på kartan liksom, men att klara av att springa 3 km utan att stanna innan utmaningens slut, eller att vara aktiv 20 minuter varje dag eller så - det klarar jag ;)

  Vad skönt för oss lärare att semester och ferie inleds nu, min börjar i teorin 21 juni. Men jag vet inte hur det blir när man är sjukskriven, kan man "spara semesterdagar" som lärare tro..?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättekul om du vill vara med i stegutmaningen! Hela dagens steg räknas. Du kan använda stegräknare eller en steg-app på din mobil. Du väljer vilken aktivitet du vill utföra. Om du exempelvis simmar, styrketränar eller cyklar får du omvandla aktiviteten till steg via denna sida: http://www.stegraknare.se/omvandla

   Jag tror att du kan "spara semesterdagar". Kolla upp det! https://www.lararforbundet.se/artiklar/om-du-som-ar-larare-blir-sjuk-under-sommaren

   Radera
 4. herregud vad skönt med sådan lång ledighet :)

  SvaraRadera