söndag 16 juli 2017

Har fått pippi!

I tisdags på väg hem från Ullared stannade vi till vid Getteröns naturreservat. Jag hade inte tidigare varit där. Jag uppskattade att min man föreslog ett stopp där. Det var så häftigt att det fanns stationer där man kunde kika och spana på fåglar utan att fåglarna stördes av en.


Självklart var jag tvungen att filma. Jag märkte tidigt att det var inte helt enkelt att filma fåglar. Att vara helt beredd på att fågel skulle komma flygandes, var ganska svårt. Från och med nu beundrar jag alla naturfotografer/filmare. Sedan har de såklart den helt annan utrustning än en själv.

Inne på naturum fanns en fantastisk utställning, som absolut är värd att besöka. Där kan man lyssna på fågelläten och lära sig en hel del om fåglar. Här kan man enkelt spendera en hel dag. Jag är glad åt att man slipper åka ända till Ottenby på Öland.

14 kommentarer:

 1. Vad fina fåglarna var, låter som en mysig dag! :)

  SvaraRadera
 2. Låter som ett härligt stopp :)

  SvaraRadera
 3. Ja det har varit en härlig dag idag!
  Glömde skriva vilket härlig klipp du hade upp.

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Själv tycker jag inte att man ser så mycket av dom.

   Radera
 5. ja gud ja, att filma känns som en hel vetenskap! =) jag gör en del youtubefilmer, men än så länge bara på min dator. så kvalitén blir därefter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oavsett kvalité är det kul att filma, eller hur?

   Radera
 6. Så härlig film ... ❤️
  Älskar fågelkvitter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Ja, visst är det fint med fågelläten?!

   Radera