torsdag 24 augusti 2017

Beställt från Wish


Beställning från Wish
Har någon av er erfarenhet av att beställa från Wish? Vad har du isåfall beställt? Jag har gjort det för första gången. Något mer värdefullt än pennfack och klistermärken har jag ännu inte vågat beställa. Allt jag har beställt har ännu inte kommit, men jag tror resten kommer snart. Jag har lärt mig att man kan inte förvänta sig att produkterna ska komma redan i nästa vecka. Jag tycker att det är fantastiskt att man kan köpa dessa saker så billigt! Nu ska mina elever ofta få en stickers på läsprotokollet eller i matteboken.

6 kommentarer:

 1. Jag har aldrig beställt därifrån men är väldigt sugen på att göra det! :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Jag har beställt en del, men har inte hunnit få hem allt än! :)

  Funkar ganska bra :)

  SvaraRadera
 3. Vet många som beställt en heldel & olika saker som leksaker,kläder,skinnplånbok mm mm & de är riktigt nöjda,men...som du skriver kan endel ta lång tid på att komma fram.Själv tycker jag bara sidan är rörig fast antar att det beror på ovanan!

  Ha god shoppingtur!

  SvaraRadera
 4. Är väldigt sugen på att göra det, men ännu inte vågat...

  SvaraRadera
 5. Jag har beställt allt möjligt där. En jacka, en väska, massor av smycken osv. Allt har funkat hur bra som helst utom en väska jag beställt i rött som kom i svart, men i facit i hand så var det bara ännu bättre :)

  SvaraRadera
 6. De mina handlar från Geek. Är väl samma sak, tror jag. Och det funkar fint. Fast ibland tar det galet länge. Ibland går det fort. En enda sak har inte kommit fram!

  SvaraRadera