fredag 18 augusti 2017

Första arbetsveckan

Den här veckan har jag varit dålig på att blogga. Uppdaterat dåligt och jag har heller inte svarat på kommentarer. Det har liksom varit fullt upp med annat eller så har man inte orkat helt enkelt.

Kort om veckan:
Måndag: Jag började jobba efter semestern. Mycket som snurrade i huvudet, när man kom hem. Men det blir bra, när man är inne i ekorrhjulet igen.

Tisdag: Tränade BodyPump på kvällen. Det var tungt, men det var ändå roligt.

Onsdag: Jag och min man blev bostadsrättsägare!!! Vi skrev på flera bankpapper i onsdags. Lägenheten vi bor i tillhör numera en bostadsrättsförening. Det var hyresrätter innan och man kunde välja ifall man ville köpa sin lägenhet eller fortsätta hyra.

Torsdag: Jag kom senare hem från jobbet. Handlade mat på vägen hem. Det blev en kvällstur med Balder och Balders bästa hundkompis.

Fredag: Studiedag på jobbet. Sista förberedelserna inför uppropet. Trött efter första arbetsveckan. Tacomys på kvällen.

En Bosch
Och vet ni...vi har skaffat diskmaskin idag! Nu är det slut på gamla tider. Goodbye Electro-Karin! Det ska bli så skönt att slippa diska för hand. 

5 kommentarer:

  1. Ibland är det svårt att hitta tiden att blogga, men så är det för oss alla ibland :)

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt med en ny diskmaskin och jag skulle också behöva en! :-D Kramis

    SvaraRadera
  3. skulle inte dö för en, men skulle lätt döda för en diskmaskin. Men jag vill inte investera i en eftersom vi hatar vår lägenhet. Dumt att köpa grejer till ställen man ändå inte vill bo på >.<

    SvaraRadera