torsdag 3 augusti 2017

Torr om fötterna

Ni minns kanske att jag var ute efter ett par gummitstövlar. Jag hade lite svårt att bestämma mig för vilka och bad er om hjälp. Se här. Nu blev det aldrig så att jag beställde något av de paren, som var med i collaget.

Lacrosse Hampton II

Jag googlade en massa och föll sedan för ett par LaCrosse. Det var ett nedsatt pris på dessa, men blev ändå tveksam för att de inte fanns i storlek 35. Men min man tipsade mig om att de var lite små i storleken, så jag beställde ett par. Paret kallas Lacrosse Hampton II. Det var snabb leverans och jag kunde hämta ut dessa redan igår. Idag regnar det och jag har redan invigt gummistövlarna. Så himla sköna! De är mjuka att gå i och de klämmer ingenstans. Ett toppenköp helt enkelt! 

Jag skulle behöva ett par med högre skaft också, men de . Då skulle jag kunna tänka mig ett par Lacrosse Welly 10.
Dessa ser verkligen ut som ett par Hunter. Eller?


Eller så får det bli ett par LaCrosse Welly 8. De har en dragkedja på baksidan. Hur käckt är inte det?!
Käckt med en dragkedja

Det känns skönt att vara rustad för regniga dagar!

11 kommentarer:

 1. Så fina gummistövlar du hittade! :-D Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen! Nu slipper jag gummistövlar som släpper in vatten.

   Radera
 2. Härligt med sköna gummistövlar. De sista var super läckra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de snygga? Men nu har jag ju redan köpt ett par. Par nr 2 får vänta.

   Radera
 3. Jag hade faktiskt också behövt ett par rejäla gummistövlar!

  SvaraRadera
 4. Jag har ett par ljus rosa från scorett älskar dom :)

  SvaraRadera
 5. Oh hade också behövt ett par stövlar.

  SV: Najs ju, härligt att det finns där också. :)

  SvaraRadera