fredag 1 september 2017

Dålig uppdatering

Förlåt mig för dålig uppdatering! Men det betyder bara att man har andra saker för sig. Man  jobbar hela dagen, man rastar hunden och man ska kanske förbereda saker inför jobbet. Man orkar inte alltid att uppdatera bloggen helt enkelt.

Träning under veckan
I veckan har jag tränat två gånger och tänker träna även på söndag. Bodypumpen i tisdags gick riktigt bra. Nästa gång får jag nog lägga mer vikt på stången. I tisdags tränade jag sprint 30 minuter. Sprint är högintensiv träning på cykel. Det var riktigt jobbigt. Jag försökte cykla snabbt, men det var inte alls så enkelt. 

Så fint sällskap!
Nu är det äntligen fredag! Så himla skönt med sovmorgon imorgon. Helgen inleddes med en hundpromenad i solsken. Balder är ett perfekt sällskap - ALLTID! 

9 kommentarer:

 1. Vet hur det är med uppdatering, ibland finns inte tiden och så tryter inspirationen (för mig) men nu har den hittat tillbaka till mig igen :) söt vovve du har! 😀

  SvaraRadera
 2. Finns inte tiden så finns den inte....har samma problem här....plus att inspirationen då som ibland verkar ha flytt till ett annat solsystem ;)

  Ha det bäst nu med ditt sällskap....voff :)

  SvaraRadera
 3. å,en bennersenner... en sådan hade vi förut! man saknar henne :)

  SvaraRadera