lördag 23 september 2017

Hamnade i diket


I diket.
Usch, så dråpligt! Jag tar det från början. Imorse körde jag min man till brukshundsklubben där han är medhjälpare på valpkurs. Jag passade på att rasta Balder när vi ändå var där. När kursdeltagarna började komma, körde jag därifrån. 

Läskigt, tyckte Balder.
Det är en ganska smal grusväg att köra på. Det blir svårt, när man får möte, men det finns M-platser på ett par ställen.  Jag fick möte efter att jag kört förbi en M-plats. Jag blev tvungen att backa en bit. För att skapa mer plats, körde jag ännu närmare min högra kant. Det skulle jag inte ha gjort, för då hamnade jag i diket. Bilisten, som jag backade för, stannade aldrig och frågade om hur det gick. Konstigt. Jag kunde inte på egen hand, ta mig upp därifrån. Jag var rädd att förvärra situationen, så jag ringde bärgningsbil på en gång.  Efter en knapp timme kom bärgaren. Slutet gott, allting gott. 

Två bilister stannade för att visa omtanke. Då jag redan hade ringt efter bärgaren, så var det inget de behövde hjälpa mig med. Men så tacksam man är över människor som bryr sig!

13 kommentarer:

 1. Usch vad hemskt, men tur att allt gick bra till slut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var läskigt att inte kunna ta sig upp på egen hand.

   Radera
 2. åh men blev lite orolig där men tur det gick bra o ingen blev skadad. men fy man blir så rädd o orlig o allt innan de ordnar sej tur slutet gott

  SvaraRadera
 3. Men oj fast tur ändå det gick bra!

  SvaraRadera
 4. Riktigt dåligt av den mötande bilisten att inte ens stanna, för de borde ändå sett att du kommit lite för långt utanför kanten! :/

  SvaraRadera
 5. Vilken otur men bra att det löste sig!

  SvaraRadera
 6. Himla tråkigt när folk verkligen inte bryr sig om hur det går för andra. Men tur du fick hjälp!!

  SvaraRadera
 7. Men aj och ack, vad trist att hamna i diket! Vilken tur att bilen inte stod på ända i alla fall och att du klarade dig. Men ändå höjden av fräckhet av den andra bilen att inte stanna!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Han hade väl kunnat stanna och fråga hur det gick åtminstone.

   Radera