lördag 30 september 2017

Härlig höstdag!

Vilket fantastiskt väder vi har haft idag! En fantastiskt fin höstdag! Sådana här dagar måste man njuta av. Jag fick tyvärr starta dagen med att tvätta. Det är inte roligt, men det är nödvändigt.
Höstfest
När den sista tvätten var i, stack jag till djuraffären. 15 kg hundmat till Balder inköptes. Lite annat gott fick han ju också, såklart! Därefter tog jag vägen om torget i byn, där det var "höstfest". Det brukar inte vara så mycket folk på torget vanliga fall, men tydligen lockar hoppborgar och lotter en del. Strunt samma vilket, det var ändå  trevligt. Det bästa vara att känna elddoften, som spred sig över torget. Scouterna eldade för att poppa popcorn. 

Vackra höstblommor!
Jag älskar färgade stearinljus i buntar!
Det enda jag köpte var en bunt med stearinljus och en mugg med kaffe. Stearinljus går alltid åt och det är kul med ljus i annan färg än vit. Sedan har jag en förkärlek till buntade ljus och nyvärvade pennor. Kan inte förklara varför, men jag tror inte jag är ensam om detta. 

Hoppas du har haft en härlig lördag!

8 kommentarer:

 1. åh härligt med solen men inte jätte varmt o blåsigt här me men ja va skoj me ljus o så o blommorna älsakrt! Fin fortsättning på helgen kramar

  SvaraRadera
 2. Har också tvättat massor idag =D. Måstes men tråkigt

  SvaraRadera
 3. Det är så fint med buntade ljus sådär :D Riktigt höstligt!

  SvaraRadera
 4. Dessa ljus var ju dessutom väldigt vackert buntade. Det tror jag att vem som helst hade haft svårt att motstå.

  SvaraRadera