torsdag 26 oktober 2017

Bakgrundsbilder

Snyggat till iPhonen!
Jag har bytt bakgrundsbild till min iPhone. Det är roligt att byta då och då. Jag har en bild till den låsta skärmen och en bakgrundsbild till apparna. Jag har valt att ha höstigt tema.

Så fina!
Ibland använder jag bilder, som är lagrade på mobilen, men ibland hämtar jag från internet. Dessa har jag sparat för att kanske använda en annan gång.

Roligt med variation
Någon du gillade?
Vilken typ av bakgrundsbild använder du helst?

2 kommentarer:

  1. Jag älskar dessa bilder, fantastiskt

    [url=http://www.missydress.se]Min webbsida[/url]

    SvaraRadera
  2. Jag har inte bytt på jättelänge. På den låsta skärmbilden har jag en bild på min katt som jag tog för kanske tre år sen. På den andra bilden har jag en skärgårdsbild som jag också tog för längesen. Det kanske är dags att byta ut, får leta i mitt bildarkiv någon gång och se vad jag kan hitta :P

    SvaraRadera