onsdag 11 oktober 2017

Julmust och juleskum

Jag älskar både julmust och julskum, men jag tycker det är för tidigt. Till första advent blir det lagom för mig att öppna första påsen av julskum och öppna första flaskan av julmust. Vi är bara inne i oktober-månad, men redan säljs dessa varor som är så starkt förknippade med julen.Visst är det för tidigt?

11 kommentarer:

 1. Så sjukt gott är det men håller med, det är alldeles för tidigt! Har liksom inte ens varit halloween haha :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen för tidigt, men jag firar inte halloween.

   Radera
 2. Ja, det är alldeles för tidigt, och på något sätt blir julen mindre mysig när affärer börjar släpa fram julsakerna långt innan.

  SvaraRadera
 3. Alldeles för tidigt!! Min granne har (som vanligt första veckan i oktober) satt upp julkransen med belysning på ytterdörren. Borde vara böter på det =(( // Majsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det borde verkligen vara böter på det!

   Radera
 4. Ja det är på tok för tidigt! Tycker inte det behöver vara så bråttom till jul, hösten är ju härlig! Men butikerna tjänar väl bra med pengar på julen såklart..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hösten är verkligen härlig! Det finns en tjusning med varje årstid, tycker jag.

   Radera
 5. Jag har extremt svårt för att butikerna redan börjat sälja julsaker, förutom julmusten då då det är den enda läsk jag dricker, haha ;)

  SvaraRadera
 6. Ja nog tycker jag att det kan få vara halloween innan de börjar sälja julgrejer, särskilt nu när så pass många har börjat fira halloween även i sverige. Att dricka julmust eller ta fram julgrejer gör jag heller inte före första advent :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag firar inte halloween alls, men jag tycker att julsakerna kan vänta.

   Radera