lördag 18 november 2017

Frölunda - Örebro

Middag

Idag har jag spenderat tid med bröderna och med pappa. Först åt vi mat på Pouls restaurang i Göteborg. Jag åt Pulled pork med nachostortillas, salsa, creme fraiche samt picklad rödlök. Det var gott, men det var inte värt sitt pris alls. 

Desserten
Till dessert åt vi alla fyra Créme Brulée.

Hockeymatch
Efter middagen gick vi in till hockeymatchen mellan Frölunda och Örebro. Frölunda vann med 3-1. Heja! Att just jag kollade på hockeymatch hör inte till vanligheterna. Eftersom detta var en födelsedagspresent till pappa, som fyllt 80 år, fick jag ju hänga med.

Heja Frölunda!
Jag tyckte det var en trevlig stämning på Scandinavium, men matchen var väl inte 100 %-igt givande för min del. Jag hängde liksom inte riktigt med i varför publiken buade ibland och jag förstod heller inte varför vissa spelare blev utvisade. Sedan är jag ju inte insatt i vilka spelarna var. Men trevligt var det ändå!


4 kommentarer:

  1. Så trist när man betalar dyrt och det inte är värt pengarna. Känns alltid så snopet. Men det såg gott ut. Jag har aldrig varit på en elitmatch i hockey. Hmm.. inte nåt jag saknat heller.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har heller inte saknat att se på en elitmatch, men det var inte helt fel att ha varit med om det en gång heller.

      Radera