torsdag 9 november 2017

Julkalendern 2017

Snart dags!
Det känns ofattbart, men tiden går snabbt och julen närmar sig med stormsteg. Snart kör julkalendern igång här på min blogg. Det ser jag framemot. Jag håller nu på att förbereda mina luckor. Några luckor är lediga, så har du ett företag och vill du sponsra med ett pris så har du fortfarande chansen. Jag kan lova att jag har redan nu många fina vinster att erbjuda. Jag hoppas att du. kommer att delta i tävlingarna.  Om jag hade kunnat, så hade jag deltagit i mina egna tävlingar, för jag hade själv velat vinna priserna. Se framemot den 1 december, för då startar det!

7 kommentarer:

  1. Men åh så spännande :D Jag ska ha en adventskalender på Instagram :D

    SvaraRadera
  2. Åh kul med kalender - jag kör också kalender för tredje året på raken! Så roligt!

    SvaraRadera