lördag 25 november 2017

Shopping på Frölunda Torg

Frölunda Torg
Idag åkte jag iväg till Frölunda Torg för att shoppa lite. Egentligen hade jag inte alls lust för shopping. Solen sken och jag hade hellre velat vara hemma med Balder och ta en långpromenad med honom. Men jag var tvungen att köpa något nytt i klädväg.

Ett av mina två inköp
Idag tyckte jag det var svårt att hitta något jag ville ha. Det ska ju inte bara vara fint, utan det ska ju passa också. Jag brukar oftast hitta något på Esprit. Det var också där jag köpte två toppar. 
Mitt favoritfik
Ingen shopping utan fika. Det blev fika på Espresso House. Jag tycker att det är en mysig inredning där. Nackdelarna är dock att det är ganska hög musik och att man får vänta på kaffet. vilket gör att fikat hinner svalna under tiden.
Gôtt fika!

Jag kan lova att flat bread med salami och mozzarella var smaskigt. Tomtelatte var också gott, såklart!

Efter shoppingen var det riktigt skönt att komma hem till min älskade man och hund.

4 kommentarer:

  1. Kul med lite nytt i garderoben! :-)

    SvaraRadera
  2. Fin blus, och det såg mysigt ut fiket som du var på. Blev sugen på kaffe med vispad grädde i och någon godbit.Ha en fortsatt trevlig dag.

    SvaraRadera
  3. Vad mysigt och fin topp du köpte :-D Kramis

    SvaraRadera