torsdag 21 december 2017

Äntligen jullov!

Idag har det varit julavslutning på min skola. Först var vi i kyrkan och sedan gick vi till klassrummet. Vi hade inte övat in något program, utan jag höll i en lek som jag tror uppskattades. Senare fikade personalen och jag tror det var första gången jag, som kommunalanställd, fick en julgåva. Bättre sent än aldrig, eller?

Att inte behöva bli väckt av väckarklockan imorgon, känns underbart! Imorgon har jag inget inplanerat alls mer än att ta hand om älskade Balder. Det känns skönt!

7 kommentarer:

 1. Vad härligt med jullov!
  Ha nu en riktigt fin jul <3

  SvaraRadera
 2. Jullov är en härlig uppfinning:)! God jul och gott nytt år!

  SvaraRadera
 3. Men så märkligt att kommunen inte kostat på sig gåva tidigare! Skönt att få det nu i alla fall, och GRATTIS TILL JULLOVET <3 <3

  SvaraRadera