söndag 31 december 2017

Gott nytt år!

Gott nytt blogg-år!
Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år! 
Jag hoppas det blir precis så som ni önskar er.

Kommer ni avlägga några nyårslöften? Jag vet inte om jag vågar. Löften är ju något man ska hålla och man vet ju inte i förväg vad som kan inträffa. Jag hoppas dock att jag kommer lyckas med ett nytt och hälsosammare liv, vilket i sin tur leder till viktnedgång. Nyttigare mat och mer träning är något jag önskar mig. Sedan håller jag tummarna för att jag ska tappa flera kilon på köpet.  

Ikväll önskar jag att Balder bibehåller samma lugn som förra året, men man vet ju inte. Det finns många hundar som är livrädda för fyrverkerier och jag lider med dom. Det värsta är inte fyrverkerierna vid tolvslaget, tycker jag. De kan man anpassa sig vid om man har en rädd hund. Men alla smällare före och efter nyårsaftonen, är ju jättejobbiga. Det är svårt att anpassa sina hundpromenader efter de. Kanske fler städer skulle ta efter Lidköping som väljer lasershow istället för fyrverkerier.

3 kommentarer:

  1. Hoppas att det går bra för Balder och Gott Nytt År

    SvaraRadera
  2. Ja hoppas att det går bra! Umeå har också lasershow, men vi har dessutom moln och snö så jag tror inte att varken fyrverkerier eller laser blir såååå coolt.

    Jag avlägger nyårslöften, mina rör både hälsa och viktnedgång och överhuvudtaget ett rikt liv <3

    SvaraRadera