tisdag 12 december 2017

Julkalender: Lucka nr 12

Vinn en klocka!

Redan lucka 12! Kom ihåg att det är lucia imorgon. Visst vill vi alltid passa tiden? Det är heller inte alltid så att man vill plocka fram sin mobil för att se hur mycket klockan är. Det är så mycket enklare att dra upp ärmen för att se tiden. Dessutom har klockan blivit en snygg accessoar. Eller?! Nu har du chansen att vinna en klocka fri Watchia. Välj en från Aistrup, Prevetti eller Carrie Taylor.

Tävlingsregler: Vad önskar du dig av av det nya året, det vill säga 2018? Svara i kommentarsfältet.

LYCKA TILL!

TÄVLINGEN AVSLUTAS DEN 14 DECEMBER KL. 23.59.

GRATTIS TILL MARICA!!

87 kommentarer:

 1. Jag önskar mig ett riktigt bra år 2018 och att jag och mina närstående får vara friska hela året. Det är faktiskt det viktigaste.

  Min mail lot2@spray.se

  SvaraRadera
 2. Det jag önskar mest av allt är att sambon vinner fighten mot sina personliga problem så att vi får ett lugnt 2018 tillsammans, för detta år har tyvärr varit ganska turbulent

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att min värk blir mer hanterbar efter operationen och att jag kommer upp ur sängen de flesta dagarna...

  SvaraRadera
 4. Jag önskar att alla mina nära och kära ska få vara friska och må bra och att jag själv ska få må bra också ❤️

  SvaraRadera
 5. Åh det finns alltid mycket att önska och jag välkomnar 2018 med öppna armar.
  Mina önskningar varierar från global till individuell nivå.
  På global nivå- önskar jag godhet och empati. Något enkelt där allas individuella insats gör skillnad.
  På en personlig nivå önskar jag hälsa åt min sjuka far, glädje och vänner till mina barn, och lycka och framgång i min relation.
  Många önskningar, inte sant?
  Så en klocka som påminner om hur viktig den tid vi har är-hade varit en underbar bonusönskan.

  Håller tummarna någon önskan slår in:)
  Kram
  Ulrika

  Ulrikaarmano@gmail.com

  SvaraRadera
 6. Jag önskar mig ett friskt syskonbarn och att hela familjen får må bra :) i materiella ting önskar jag mig faktiskt en klocka- har stått högst upp på önskelistan flera år nu 😍/ Emma, emmnas@live.se

  SvaraRadera
 7. Jag önskar att min kropp ska fortsätta fungera så att jag kan fortsätta att vara ute och gå och springa.

  Mvh
  Annika Andersson
  annkina@gmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag önskar mig "mystid" med de barnbarn vi har och de vi kommer att få under nästa år - barnbarn är livets efterrätt :-)

  SvaraRadera
 9. Att man får komma till ro med alla känslor som stormat 2017. ❤

  Colatjejen89@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag önskar mig att få fortsätta växa och utvecklas som person.

  SvaraRadera
 11. jag önskar och hoppas min man får expert hjälp
  vill att han ska vara smärtfri
  och att familjen får lite ro
  tittifairlane@hotmail.com

  SvaraRadera
 12. Jag önskar mig ett nytt jobb! Blir snart arbetslös, så ett nytt jobb skulle vara superbra!

  SvaraRadera
 13. Önskar att jag får vara frisk och klara mina träningsmål!

  SvaraRadera
 14. Jag hoppas att jag får bra poäng på högskoleprovet så jag lyckas komma in på min utbildning som jag vill gå:) motivationen att börja studera igen har aldrig varit större nu när jag blivit mamma. Genom att få studera kommer jag senare kunna göra mitt barns uppväxt mycket tryggare och även kunna spendera mer tid med min son när jag studerar vilket jag inte kunnat göra om jag hade jobbat

  SvaraRadera
 15. Jag önskar mig och min omgivning ett år med god hälsa.
  Tyvärr har 2017 varit ett rätt kasst år för mina nära och kära.
  Nu den 18/12 ska min brorson på 1 år opereras för en STOR polyp som missats sen han föddes (!!!!)
  Jane angryalesha@hotmail.com
  Äntligen ska han kunna andas normalt och vara ett friskt och glatt barn, hoppas jag!
  Vi ska göra vad vi kan för att bli mer hälsosamma, och friskare på köpet!

  SvaraRadera
 16. Jag önskar dig och dina en glädjefylld 2018! norengirl@yahoo.com

  SvaraRadera
 17. Av 2018 önskar jag mig; Ett nytt jobb där jag trivs. Ett år fyllt av lycka och glädje. Ett år som inte bara springer förbi. Vill inte stå i slutet av året och undra vad som hände, hur jag hamnade där. Vill se tillbaka på året med glädje, känna mig nöjd och glad över det som varit och även det som är.


  PS. Varför är det så svårt att kommentera på den här bloggen? Vill bara skriva in namn och mail ju... Men skriver min mail här istället då. litenrundknapp(@)hotmail.com

  SvaraRadera
 18. Oj. Vad svårt! Jag önskar mig många härliga dagar med nu dotter som snart är ett år. Ser framemot att leka utomhus med henne, se henne springa omkring i trädgården och bada! Så jag önskar mig en fin sommar med henne, och sambon med såklart... 😁

  SvaraRadera
 19. Att alla får vara friska.
  ema@telia.com

  SvaraRadera
 20. Jag önskar ett lugnt år, där jag kan lära mig att koppla bort jobbet på fritiden. Och att ta åt mig av beröm och inte bara allt det jag kan göra bättre.

  SvaraRadera
 21. Jag önskar mig ett nytt jobb i den staden jag bor i. Har pendlat i 10 år nu 8,5 mil om dagen och jag har ledsnat! Drömmen är att kunna gå till jobbet. Det är allt jag önskar mig.

  SvaraRadera
 22. Att hitta, inte meningen med livet, men någon slags livsglädje i denna ständiga kamp att hålla mig vid liv. En flytväst så att jag inte behöver koncentrera mig oavbrutet på att trampa vatten utan flyter ändå. Och så en storvinst på Triss!

  SvaraRadera
 23. Jag önskar mig många roliga stunder och äventyr med mina nära :)
  /Fanny ettnamn92@live.se

  SvaraRadera
 24. Nästa år - femte året med cancerkontroll. Hittills har det gått bra, hoppas att nästa års kontroll ger samma besked. Sen kan jag pusta ut! Monika Lindh lindhmonika@hotmail.com

  SvaraRadera

 25. Jag önskar mig hälsan tillbaka efter tre helvetesår.

  SvaraRadera
 26. Jag önskar mig att sambon är i tid. Han skulle få denna tid:iga klappen av mig. :)

  SvaraRadera
 27. Jag önskar ett lyckligt år, med mer framgångar än motgångar. Ronjabrann@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Hälsa och klarhet åt dementa mamma och gubbvän.
  Att bli klar med boken, för egen del.

  SvaraRadera
 29. Nästa år önskar jag att min älskade sambo går ner på knä och friar - det är något jag drömmer redigt om :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj vad kul. Så glad jag blev. Tusen miljoner tack ❤

   Radera
 30. Hej Hopp

  Oj, det beror på vilken nivå man lägger önskan på. Men världsfred, bra levnadsförhållande för alla och VM guld i fotboll åt Sverige låter fint.

  På en lite mer realistisk nivå så önskar jag mig bara att mina nära och kära får ha det bra och att vi alla får njuta av alla möjligheter som dyker upp 2018 och gör det bästa av situationen.

  Ha det fint
  Tommy

  SvaraRadera
 31. Jag önskar att alla får hålla sig friska och må bra 2018 och framåt. Och så hoppas jag att det blir ett roligt år :)

  Salveloxen@Hotmail.com

  SvaraRadera
 32. För det första önskar jag mig en riktigt bra nyårsafton som jag sent ska glömma :) Inför 2018 så önskar jag att jag får en fast anställning och att alla mina nära och kära är friska. Sedan så vill jag resa tillbaka till Chicago, där jag har bott i en period.
  Mejl: elinpetterssson@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Önskar mig en frisk 2018 och att jag blir bättre på vänrelationer.
   Ernesish@yahoo.se

   Radera
 33. Att jag och mina kära får vara friska.En storvinst så att jag kan sluta jobba och ägna mig åt familj och det JAG vill göra eftersom livet och tiden rusar...
  gustafsson.57@hotmail.com

  SvaraRadera
 34. Jag önskar mig ett fint avslut på mitt andra år på min utbildning samt en fin vårbal som jag är med och ordnar. Jag vill även få chans att umgås med min familj ordentligt och se min brorson växa ännu mer som person!
  Mail: Martina.e.andersson@outlook.com

  SvaraRadera
 35. Att jag slipper en massa tragiska, våldsamma händelser. De senaste åren har bara innehållit sånt och jag orkar inte med mer... Jag vill bara ha ett lugnt, stilla 2018.

  skogsknyttet@yahoo.se

  SvaraRadera
 36. Önskar mig få ett jobb inom det jag är utbildad till! fjunas@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. År 2018 önskar jag att jag mår bra!

  lenntoftelin@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Önskar att det går bra med vårterminen :)

  SvaraRadera
 39. Jag önska mig ett lugnt, lyckligt år <3
  Vi har mist så många nära på kort period och jag känne att man knappt hinner andas. Jag måste bara ta mig igenom detta år...på Julafton , till Kalle, är det ett år sen jag miste mams.
  Sen hoppas jag på ett härligt jobb, såklart <3

  SvaraRadera
 40. Av 2018 önskar jag mig... Viktigast av allt är att hela familjen får vara friska. Så önskar jag mig svärdöttrar så att vi får barnbarn snart - är så trött på att alla andra får små söta underverk! Jag hoppas också att resorna till Krakow och Gotland blir av och att våra vuxna söner följer med på Gotlandsresan. För egen del vill jag ha igång min webshop och hoppas därmed också att jag kan fortsätta med mitt hantverk så jag har något att erbjuda

  SvaraRadera
 41. Jag önskar framför allt att alla ska få vara friska. Är man inte det är inget annat kul.

  SvaraRadera
 42. Jag önskar att jag hinner spara ihop tillräckligt mycket pengar för att kunna hänga med mina två vänner till en hjälporganisation de arbetar med i en liten by i Uganda :)

  SvaraRadera
 43. Det jag önskar allra mest är att finna han som sägs hålla mig kär
  Det tär att ha letat i flera år utan minsta lilla spår
  Vad ska jag göra för att slippa flertårar ?
  Jag vill ha en bebis i magen tänker jag hela dagen
  Tiden försvinner och jag ej min prins finner
  Med en klocka från watchia fram ni honom lockar och jag får min familj komplett , det var inte lätt men nu äntligen har jag hittat rätt :)

  SvaraRadera
 44. Det jag önskar mig är att ta studenten med bra betyg och kanske flytta hemifrån o komma på egna ben :D

  Denna klockan var min favorit: http://www.watchia.com/se/prevetti-preppy-silver-white-black-croco-leather-pr10451.html

  SvaraRadera
 45. Jag önskar att 2018 blir ett år då jag klarar det första året av universitetsstudier. Självklart önskar även jag att mina nära och kära håller sig friska och att det blir fred på jorden! :-)

  Kram Julia (julia-v-dif@hotmail.com)

  SvaraRadera
 46. Jag har varit sjukskriven i flera år vid det här laget.. trots min ringa ålder. Så vad jag önskar är ett mer "normalt" och produktivt liv. Jag hoppas att mina distansstudier kommer att gå bra, att jag kan bryta mig igenom den bubbla jag hamnat i eftersom jag har gått hemma under så lång tid. Och... att jag bara generellt kommer att känna mig mer tillfreds med omvärlden och vara en gladare människa. <3 Och med nya rutiner kommer förhoppningsvis lite mer att hända i mitt liv, och vad äro då bättre än en vacker klocka nära till hands? =) <3 God Jul! Mvh/ Decibel S (decibels@live.se)

  SvaraRadera
 47. Jag önskar att mitt blivande barnbarn håller sig kvar i magen till efter nyår. Sen får vår efterlängtade lille prins komma 😍

  SvaraRadera
 48. Önskar mig ett bra år med en bra graviditet där jag får må bra hela vägen och hoppas såklart på en frisk knodd till sommaren.

  Lisa Norrman
  Lisa.Norrman@icloud.com

  SvaraRadera
 49. Jag gifter mig och hoppas såklart på ett oförglömligt bröllop! /mariapontus@outlook.com

  SvaraRadera
 50. Jag hoppas att jag börjar tycka om mig själv igen under 2018, det ska jag verkligen jobba på. Jag vill också bli bättre på att hålla kontakten med mina vänner :) / emmasamuelsson_@hotmail.com

  SvaraRadera
 51. Millah: JAg önskar att alla mina nära och kära, samt mig själv ett år fullt av kärlek, tro hopp och glädje och att vi alla ska lämna stress och pressen bakom oss.

  buusig_milla@hotmail.com

  SvaraRadera
 52. Jag önskar mig ett nytt jobb där man känner sig uppskattad samt bättre arbetsstider så att jag får träffa mina barn och sambo mer.

  Jennydybner@gmail.com

  SvaraRadera
 53. Önskar att det kommer att bli ett bättre år,
  med massor av skratt och feel good stunder.
  Hälsa åt mina nära och kära.
  Dock misstänker jag att mina närmaste
  skulle svara "En klocka åt tidsoptimisten Sophie"
  Så jag önskar det med 😊 sophie_nilssonx@outlook.com

  SvaraRadera
 54. Att självförtroendet växer!


  amandanyman96@hotmail.com

  SvaraRadera
 55. Min stora önskan nu var att få flytta hem och fira just jul och nyår i vårt eget hus. Det blev så. Så vi vill verkligen skåla in nya året (i pommac) och se fram emot ett ljuvligt 2018.
  Jag vill ha ett 2018 med hälsan i behåll. Ett år utan sjukdomar och olyckshändelser... Både 2016 och 2017 har vart SJUKA år. Alltså, jag förlorade min lillebror förra året, och vi drabbades av en rejäl vattenläcka i huset. Sen kom 2017, där min man krossade armbågen (men klarade livet i behåll, tack o lov, i en arbetsolycka), min svämors gubbe krossade armbågen i en mc-olycka, min pappa fick stroke, min systerson föddes alldeles för tidigt (men det gick bra!), vårt hus brann och vi evakuerades. Allså... jag har inte ens skrivit hälften - men gissar att du förstår..

  Vill bara ha ett lugnt och skönt 2018 nu där vi kan ta vara på tiden och livet <3

  familjenpettersson@hotmail.se

  SvaraRadera
 56. Önskar min hustrus hälsa ska bli bättre och att jag får behålla min

  SvaraRadera
 57. Jag önskar mig ett friskt år och utan större händelser som bara skapar problem. Och att jag kommer trivas på jobbet då jag kommer tillbaka efter föräldraledigheten i augusti, att jag får ett super bra schema.

  SvaraRadera
 58. Efter flera år med smärta och i höstas operation hoppas jag nu att finna balans i kroppen, hålla mig frisk och att även mina små barn ska må bra <3 och en fantastisk dag i Juni då jag och sambon ska gifta oss <3. <3 Emmy <3

  SvaraRadera
 59. Jag hoppas jag ska få mer energi och bättre minne eftersom jag är långvarigt drabbad av utbrändhet. Orka göra sådant som är självklart när man är frisk.

  Hälsningar Caroline L
  (vill inte skriva ut mejl, jag håller koll)

  SvaraRadera
 60. Att vi alla i familjen får vara friska, att vi gamla kan fortsätta som nu ett tag till.

  SvaraRadera
 61. Jag hoppas kunna fortsätta med min terapi (jag får hjälp med att bearbeta tunga barndomstrauma) - finansieringen för detta rinner ut vid årsskiftet och jag vet inte hur det ska gå. Jag vill ta mej igenom det här, just nu är jag liksom mitt i och det gör bara ont. Så mest av allt, för mej, detta är vad jag önskar mej mest för 2018!

  SvaraRadera
 62. Önskar mig ett år med lugn och ro och nya utvecklingsmöjlighet :D

  SvaraRadera
 63. Jag hoppas på att bli gravid och få barn!

  SvaraRadera
 64. En fast tjänst! Så tröttsamt med vikariat! Så mycket oro och spänning som skulle släppa då!

  Mvh Belinda, belindaf@live.se

  SvaraRadera
 65. Jag har haft ett riktigt tufft år under 2017, framförallt när det gäller relationer så jag hoppas att 2018 för med sig något bättre. Hoppas på att hitta tillbaka till gamla bekanta, hitta nya vänner längst vägen och kanske någonstans möta kärleken. För nu tycker jag faktiskt det borde vara min tur att få lite kärlek och mys.

  Kram Sanna
  mammasvardag@hotmail.com

  SvaraRadera
 66. Hälsa och kärlek, allt annat är sekundärt! ❤

  SvaraRadera
 67. Jag önskar att mina nära och kära får vara friska och krya. 2017 var ett ganska dåligt år!

  SvaraRadera
 68. Jag önskar mig att jag och mina nära får ha hälsan i behåll, ett givande år arbetsmässigt (har nyligen fått ett väldigt intressant, men utmanande jobb), möjlighet till resor och kanske kanske, lite kärlek? :) <3

  En sådan här skulle jag gärna vinna, så snygg!: http://www.watchia.com/se/carrie-taylor-lexington-rosegold-white-grey-leather.html

  /Maria (maria.norrgard87@hotmail.com)

  SvaraRadera
 69. Att jag ska bli frisk.Bara det <3

  SvaraRadera
 70. Önskar mig att blir gravid <3
  Kram,
  Sandra
  dudu.sandra@virgilio.it

  SvaraRadera
 71. Jag önskar mig en frisk bebis och en frisk storasyster och massa fina minnen!

  /Madeleine Leonnie
  madeleine.leonnie@hotmail.com

  SvaraRadera
 72. Jag önskar att jag hittar kärleken under 2018.

  malins95@hotmail.com

  SvaraRadera
 73. Önskar mig fina minnen och ett hälsosammare liv

  SvaraRadera
 74. Jag önskar och vet att jag kommer att få möta mitt första barnbarn! Monika Lindh lindhmonika@hotmail.com

  SvaraRadera
 75. Jag önskar att jag fick bli frisk

  maria.helmersson@hotmail.com

  SvaraRadera
 76. Jag önskar att mina nära och kära ska få må bra och att jag själv kan få må lite bättre <3

  SvaraRadera
 77. Att min son blir frisk från sin sjukdom som han har haft i snart 4 år. Det är en ovanlig inre reumatisk sjukdom som heter Takayasus Arterit. Att han ska få slippa ta sina mediciner och istället få vara en 13 årig kille som får må bra hela tiden.

  SvaraRadera
 78. Bara att alla mina nära och kära ha bra hälsa,allt annat är mindre viktig i jämförelsen med hälsan.

  SvaraRadera
 79. Jag önskar mig och ska arbeta för en piggare kropp. Jag hoppar och tror att det leder till en piggare knopp! Och 10/10 nästa år har min sambo och jag varit tillsammans i 10 år. Friar inte han så ska jag göra det då! :)

  SvaraRadera
 80. Jag hoppas att jag kan få ihop till ett hus stort nog så att även Mormor och Farmor får plats att bo där så att de slipper vara ensamma, men att de ändå har en egen liten bostad i huset eller bredvid.
  fly2me@spray.se

  SvaraRadera
 81. Jag önskar av 2018 att jag för en dag, eller för några timmar, skall få ha lite mindre av de kroniska nervsmärtor som jag har hela dygnet. Skulle önska att få göra något uppmuntrande, något roligt som fick mig att skratta, att tänka på annat och att lyftas lite. Det tär så oerhört mycket både på kropp och själ med dessa ständiga smärtor. Men jag vet förstås att det finns de som har det betydligt värre.
  Sedan skulle jag önska att vi får en fantastiskt solig, varm, lång och härlig sommar! Förra sommaren frös man ständigt, och bara väntade på sommaren som aldrig kom! I alla fall inte här uppe i nordligaste delen av landet!

  Ett litet rim till dagens lucka:
  Här är gåvan som är helt rätt i tiden,
  när jag tar klockan på, den fulländar sviden.
  Klockan Lincoln visar när det är dags att ta besluten,
  så jag slipper komma i sista minuten!
  Är själv ingen stjärna som blinkar och sprider glans,
  men med en glimrande, ursnygg klocka från Carrie Taylor
  på armen, skulle jag glida omkring med stil och elegans!

  Önskar dig en fortsatt fin Adventstid!

  Mail: Havet2012@speedmail.se

  SvaraRadera
 82. Jag önskar mig av 2018 att jag för en endaste dag, eller några timmar, slapp ha så svåra kroniska nervsmärtor som jag har dygnet runt. Jag skulle vilja göra något roligt, få skratta, få tänka på något annat för några timmar, få lyftas lite. Det tär så oerhört mycket både på kropp och själ dessa smärtor.
  Sedan skulle jag önska en solig, varm, lång och härlig sommar! Förra sommaren frös man ständigt och väntade bara på att sommaren skulle komma, vilket den aldrig gjorde! I alla fall inte här uppe i nordligaste delen av landet.

  Ett rim till dagens lucka;
  Här är gåvan som är helt rätt i tiden,
  när jag tar klockan på den fulländar sviden.
  Med klockan Lincoln på armen kan åter komma i tid,
  förut var det lite si och så.
  Då var det inget att fästa sig vid,
  men nu har jag inget att skylla på!
  Är själv ingen stjärna som blinkar och sprider glans,
  men med en glimrande, ursnygg klocka från Carrie Taylor på armen,
  jag skulle glida omkring med stil och elegans!

  Önskar dig en fortsatt fin Adventstid!

  Mail: Havet2012@speedmail.se

  SvaraRadera
 83. Jag önskar mig av 2018 att jag för en endaste dag, eller några timmar, slapp ha så svåra kroniska nervsmärtor som jag har dygnet runt. Jag skulle vilja göra något roligt, få skratta, få tänka på något annat för några timmar, få lyftas lite. Det tär så oerhört mycket både på kropp och själ dessa smärtor.
  Sedan skulle jag önska en solig, varm, lång och härlig sommar! Förra sommaren frös man ständigt och väntade bara på att sommaren skulle komma, vilket den aldrig gjorde! I alla fall inte här uppe i nordligaste delen av landet.

  Ett rim till dagens lucka;
  Här är gåvan som är helt rätt i tiden,
  när jag tar klockan på den fulländar sviden.
  Med klockan Lincoln på armen kan åter komma i tid,
  förut var det lite si och så.
  Då var det inget att fästa sig vid,
  men nu har jag inget att skylla på!
  Är själv ingen stjärna som blinkar och sprider glans,
  men med en glimrande, ursnygg klocka från Carrie Taylor på armen,
  jag skulle glida omkring med stil och elegans!

  Önskar dig en fortsatt fin Adventstid!

  Mail: Havet2012@speedmail.se

  SvaraRadera