lördag 2 december 2017

Julmarknad och nya bågar

Julmarknad
Efter morgonrutinen och hundpromenad, stack jag till det lilla köpcentrat i byn. Där var det fullt med folk, för det var julmarknad. Några utställare fanns både på Bagges Torg och inne. Jag köpte två olika sorters teér, som luktade fantastiskt gott. Jag köpte också en liten burk honung, som ska göra susen om man har ont i halsen. En mascara från Oriflame blev det med.

Synundersökning
Mitt främsta ärende till köpcentrat, var att jag skulle göra min årliga synkontroll. Min syn hade inte försämrats något nämnvärt. Jag har abonnemang på Synsam och jag kunde byta ut ett par bågar om jag ville. Jag ville byta ut nummer 1, eftersom jag nästan använder dessa. Att välja nya bågar är inte särskilt enkelt, även om man får hjälp. Jag bestämde mig först efter ca 1, 5 h. När glasögonen är klara, får ni se vilka jag valde.

PS. Imorgon öppnas en ny lucka i min julkalender! DS.

1 kommentar: