Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

lördag 16 december 2017

JulmatenJag har ännu inte ätit någon julmat i år, om man inte räknar med julbordet i bamba. Eftersom jag inte har smakat av på riktigt ännu, så ser jag fram emot julmaten. Jag längtar efter julskinkan, korven, köttbullarna och Janssons frestelse. Sedan ska vi inte snacka om allt gott julgodis!

Vad tycker du är godast på julbordet?

5 kommentarer:

 1. Oriflame -sedan 1967.

  Min livsstil är sund:
  Bivax under tassarna för husse och hund.
  Hudlotion från Oriflame blir så bra,
  för mina torra kinder varje da´.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Synd att svaret kom i fel inlägg.

   Radera
 2. Åh, det finns många favoriter på julbordet, det mesta är ju så gott! Men julskinkan, gravad lax och Janssons frestelse är mina favoriter!
  //Eliisan

  Önskar en fin Adventshelg!⭐️⭐️⭐️

  SvaraRadera