torsdag 28 december 2017

Tog tåget till Göteborg

Nordstan
Idag tog jag tåget in till stan, för att jag hade bokat tid för färgning av mina fransar och bryn inklusive plock. Det kändes skönt att ta pendeln in och slippa bekymra sig för parkering. När jag ändå var i stan,  passade på att kolla i affärer.

Brunnsparken
När jag hade varit några timmar på stan, var det allt skönt att komma hem igen. Jag tycker bättre om stadsbesöken på sommaren, faktiskt.

Svåraste inköpet?!
Jag gjorde några inköp idag. Jag fann ett par jeans på rean, verkligen ett hallelujah-moment! Det räckte inte med att färga ögonbrynen idag, utan jag kände att jag även behövde en ögonbrynspenna så det blev ett besök på KICKS. Mina ögonbryn är så glesa, vilket känns fruktansvärt! Någon som har samma problem? Sedan blev det andra små inköp. Jag trodde att det idag skulle bli svårt att hitta en potatisskalare, men jag lyckades. Skönt!

8 kommentarer:

 1. Vad härligt och jag har också glesa ögonbryn :-D Kramis

  SvaraRadera
 2. Åh, jag har också rätt glesa bryn, måste fylla i allt som oftast med ögonbrynsskugga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att höra att det är fler än jag som har glesa ögonbryn.

   Radera
 3. Jag älskar fynda på REAn men HAYAR trängsel med massa folk man skulle få ha privat mellandags rea shopping haha :) Jag önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅRRR och SKÅL! LOVE Maria

  SvaraRadera
 4. nej inte numera nu har ja tatuerade 3 d bryn så mycket bättre o slipper måla
  önskar dej ett fint 2018 Gott nytt år kramen

  SvaraRadera
 5. Härligt att hitta saker man gillar och är det rea så ännu bättre. God fortsättning på nya året. 😉

  SvaraRadera